Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: Το Άνφιλντ είναι σπουδαίο γήπεδο, αλλά παλιό

Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: Το Άνφιλντ είναι σπουδαίο γήπεδο, αλλά παλιό

Για τη ρεβάνς κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» μίλησε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, μία μέρα μετά τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» στο «Μετροπολιτάνο»

000_1IW2TJ
Αισιόδοξος ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το οποίο χαρακτήρισε «παλιό», εμφανίστηκε ο πρόεδρος των «κολτσονέρος», Ενρίκε Θερέθο, μία μέρα μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 στο «Μετροπολιτάνο»..

«Πάντα κοιμάμαι καλά. Υπάρχουν μέρες δόξας και άλλες όχι τόσο. Σύμφωνα με τον Τύπο, πριν από μία εβδομάδα ήμασταν καταδικασμένοι και τώρα πολύ ζωντανοί. Είχαν 30 ματς αήττητοι, λένε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όμως υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Το καλύτερο νέο είναι ότι έχουμε αρχίσει να ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας», είπε ο ισχυρός άνδρας των «ροχιμπλάνκος».

«Όποιος χτυπάει πρώτος, χτυπάει δυο φορές. Το να βλέπεις τους οπαδούς μας να ενισχύουν έτσι την ομάδα μας ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν θεαματικό. Το "Άνφιλντ" είναι σπουδαίο γήπεδο, αλλά παλιό. Δεν θα περνούσε με επιτυχία τεχνικό έλεγχο», συνέχισε αστειευόμενος.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης