Super league, Παναιτωλικός-Βόλος 1-1: Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Super league, Παναιτωλικός-Βόλος 1-1: Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Ο Παναιτωλικός για πολλοστή φορά φέτος πλήρωσε την ποδοσφαιρική του αφέλεια και την αδυναμία του να... καθαρίζει τα ματς της Super League 1 - Ο Βόλος τον τιμώρησε και με γκολ στις καθυστερήσεις έφυγε με βαθμό (1-1). Κόκκινες για Ντίαζ και Μάντζη - Τα... έκανε θάλασσα με τις καθυστερήσεις ο Κατσικογιάννης!

5030229
Μετά από ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές και στο φινάλε του υπήρξε ένταση, ο Βόλος απέσπασε 1-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τα «καναρίνια» να αποδεικνύονται ξανά στη σεζόν «αυτόχειρες».

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Φερνάντεθ κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζανακάκη, Μαλή, Σίενστεντ, Κέβν στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ντίας, Ντάλσιο στον άξονα, τους Μουνιέ, Ρόσα στα άκρα και τον Αλβαρεζ πίσω από τον Ντάουντα.
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλο στα στόπερ, τον Ντεντάκη δεξιό μπακ-χαφ, τον Φεράρι αριστερό, τον Τσοκάνη «6αρι», τους. Μουνίθ, Γκουαροτσένα στον άξονα και τους Τόρες, Μάντζη επιθετικούς.

Από την αρχή του ημιχρόνου και μέχρι την ανάπαυλα τα «καναρίνια» είχαν τον έλεγχο, με εξαίρεση το δεκάλεπτο 20'-30' που ο Βόλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με τον Ντίας στον άξονα «έτρεχαν» το ματς και πίεζαν κυρίως από την αριστερή τους πλευρά (Κέβιν, Ρόσα). Σε αυτό το διάστημα κέρδισαν 7 κόρνερ και 3-4 φάουλ γύρω από τα καρέ των φιλοξενουμένων, όμως φάσεις έβγαζαν με την μπάλα κάτω. Οι Ρόσα, Μουνιέ ήταν σε καλό φεγγάρι, ο Αλβαρεζ επίσης και οι τρεις τους πατούσαν περιοχή. Ο Γάλλος στο 12' απείλησε πρώτη φορά (ωραία ενέργεια, απέκρουσε ο Γκαραβέλης), ο Αργεντινός αστόχησε δύο φορές από πλεονεκτική θέση (26', 34') και οι γηπεδούχοι όριζαν τον ρυθμό.

Η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε ουσία στο 42', όταν ο Μουνιέ πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Γκαραβέλη σε σουτ του Ντίας και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στον αντίποδα οι «νεοφώτιστοι» είχαν μόνο μία καλή στιγμή με τον Τσίκα στο 20' (ωραία «κομπίνα» σε φάουλ), αλλά αντιμετώπιζαν πολλά ανασταλτικά προβλήματα.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα της αναμέτρησης ήταν πάνω-κάτω η ίδια. Τα «καναρίνια» στο 48' απώλεσαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ντάουντα, Μουνιέ και στο 62' είχαν δοκάρι με τον Αλβαρεζ. Κάπου εκεί, με την είσοδο του Κάσες. ο Βόλος «γύρισε» το σύστημα σε τετράδα και θέλησε να βγει μπροστά.

Ομως απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ, ενώ ο Παναιτωλικός έβγαινε με αξιώσεις στο τρανζίσιον και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ. Ετσι φτάσαμε στο 90' όπου μετά από «σύρραξη» αποβλήθηκαν οι Ντίαζ. Μάντζης και ο αγώνας άρχισε ξανά στο 90'+6', με εκτέλεση φάουλ του Βόλου. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα, κατέληξε στον αμαρκάριστο Δημόπουλο και εκείνος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης