ΠΑΟΚ: Παραμένει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Παραμένει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα

Τον επόμενο προπονητή της ψάχνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πορτογαλικό δημοσίευμα φέρνει ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον για τον Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ

5017372
Την ώρα που ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, στην Πορτογαλία φέρνουν ξανά στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «O' Jogo» αναφέρει πως ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» παραμένει στα υπ’ όψιν της διοίκησης του πορτογαλικού συλλόγου, αφού δεν θα παραμείνει στον πάγκο του ο Ζορζέ Σιλάς.

Υπενθυμίζεται πως τα «λιοντάρια» είχαν έρθει σε επαφή με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και νωρίτερα μέσα στη σεζόν, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Πορτογάλου, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα επιστρέψουν καλύτερα προετοιμασμένοι και με βελτιωμένη πρόταση για τον ΠΑΟΚ, η οποία θα πείσει τους «ασπρόμαυρους» να επιτρέψουν την αποχώρηση του Φερέιρα έπειτα από μόλις ένα χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης