Με… φόρα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Με… φόρα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Το νικηφόρο σερί του θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ και θέλει να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

gayz
Με στόχο να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες, μετά το 0-0 στο Βόλο, έχουν τέσσερις νίκες και θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στην «Ένωση».

Το έργο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι εύκολο, αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης και θα έχουν αρκετό κόσμο σήμερα στο πλευρό τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Ντανιέλ Ποντένσε και τον Κώστα Φορτούνη, ενώ για παρτενέρ του Μπα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλο, Μπα και Τσιμίκα.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Σισέ, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Φορτούνης και Σουντανί.

Ο Γιασίν Μεριά δεν είναι στις επιλογές του Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει ο Ρούμπεν Σεμέδο λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΟΦΗ. Εκτός επίσης Γκερέρο, Κούτρης και Ραντζέλοβιτς.


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης