Τένις: Οι φονικές πυρκαγιές στην Αυστραλία απειλούν την έναρξη του Grand Slam

Τένις: Οι φονικές πυρκαγιές στην Αυστραλία απειλούν την έναρξη του Grand Slam

Με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική λόγω των πυρκαγιών που συνεχίζουν να καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους, οι διοργανωτές εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να καθυστερήσουν την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν

Pirkagies
Οι πυρκαγιές στην Αυστραλία που έχουν κοστίσει τη ζωή σε 23 ανθρώπους (μέχρι τώρα) κι έχουν κάψει χιλιάδες δασικά στρέμματα αναμένεται να οδηγήσουν τους διοργανωτές του αυστραλιανού όπεν στην απόφαση να καθυστερήσουν την έναρξη του τουρνουά, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιανουαρίου.

Θέση πάνω στο θέμα της ασφάλειας πήρε και ο πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να βρουν λύσεις και να πάρουν δραστικά μέτρα.

«Εκτιμώ ότι θα πρέπει να υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο καθυστέρησης της έναρξης. Αν και νομίζω ότι δεν θέλουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, αν οι συνθήκες επηρεάζουν την υγεία των παικτών, σίγουρα οι διοργανωτές θα πρέπει να σκεφτούν κι αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

Εκτός όμως από τον Νο2 του κόσμου, θέση για το θέμα πήρε και ο Νοτιαφρικανός Κέβιν Άντερσον, με τον οποίον ο Τζόκοβιτς αναμετρήθηκε στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου που διεξάγεται στο Μπρίσμπεϊν, στο πλαίσιο του ATP Cup.

«Νομίζω ότι αρχικά θα πρέπει να δούμε στο κατά πόσο επικίνδυνες είναι οι συνθήκες για τους παίκτες. Αν όντως υπάρχει πρόβλημα, τότε οι διοργανωτές θα πρέπει να εξετάσουν την περίπτωση της καθυστέρησης».

Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης