Premier League, Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 2-0: Τρένο οι «μπλε»

Premier League, Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 2-0: Τρένο οι «μπλε»

Αμφισβητήθηκε έντονα, αλλά η Τσέλσι απαντά εντός γηπέδου - Το σύνολο-μοντέλο του Λάμπαρντ επικράτησε μόνο 2-0 της Κρίσταλ Πάλας και σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League

Chelsea
Την είχαν ξεγραμμένη πριν από την αρχή της σεζόν, ειδικότερα μετά την «τεσσάρα» της πρεμιέρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικά, αποδεικνύεται ότι ο χρόνος δουλεύει για την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς οι «μπλε» πέτυχαν ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με 2-0, ανέβηκαν προσωρινά στη δεύτερη θέση, φυσική απόρροια της έκτης συνεχόμενης νίκης της στο πρωτάθλημα.



Πρωταγωνιστές για τους Λονδρέζους ήταν οι Έιμπραχαμ και Πούλισικ που πέτυχαν τα δύο γκολ της ομάδας τους, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Έπειτα από ένα πρώτο μέρος που ποτέ δεν βρέθηκε ρυθμός, η Τσέλσι μπήκε γκαζωμένη στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε πολύ νωρίς, καθώς με έξοχη συνεργασία και γρήγορες κοντινές πάσες, ο Γουίλιαν έβγαλε τετ-α-τετ τον Έιμπραχαμ, που πέτυχε το 10ο γκολ στη φετινή Premier League και είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας μαζί με τον Βάρντι.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Πάλας άρχισε να βγαίνει από την άμυνά της για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αυτό έφερε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για την Τσέλσι και το δεύτερο γκολ φάνταζε θέμα χρόνου. Όπερ και εγένετο...

Σε φάση διαρκείας και αλλεπάλληλες κόντρες, η μπάλα βρέθηκε μπροστά στον Πούλισικ και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Ζουμά, Έμερσον, Τομόρι, Τζέιμς, Κόβασιτς, Καντέ, Μάουντ (87' Γκίλμουρ), Πούλισικ (80' Χάντσον-Οντόι), Γούλιαν, Έιμπραχαμ (73' Μπατσουαγί)

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόγκσον): Γκουάιτα, Κέιχιλ, Τόμκινς, Γουόρντ (44' Κέλι), φαν Άανχολτ, ΜακΑρθουρ (70' Σλουπ), Κουγιατέ (82' ΜακΚάρθι), Τάουνσεντ, Μιλιβόγεβιτς, Αγιού, Ζαχά

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 8/11

Νόριτς-Γουότφορντ 0-2
(2’ Ντεουλοφέου, 52’ Γκρέι)

Σάββατο, 9/11 (17:00)

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 2-0
(52’ Έιμπραχαμ, 79’ Πούλισικ)

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ
Σαουθάμπτον-Έβερτον
Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Λέστερ-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή, 10/11

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον (16:00)
Γουλβς-Άστον Βίλα (16:00)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης