Super League 1: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, τρίτη η ΑΕΚ, μεγάλη νίκη για Λάρίσα - Όλα τα γκολ

Super League 1: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, τρίτη η ΑΕΚ, μεγάλη νίκη για Λάρίσα - Όλα τα γκολ

Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα Λαμία-Βόλος (20:00 ΕΡΤ)

osfp-1
Με τον αγώνα Λαμία-Βόλος (20:00, ΕΡΤ) κλείνει η 9η αγωνιστική της Super League 1 που σημαδεύτηκε από την ισοπαλία στην... παράταση που πήρε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, τη νίκη της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις επί του Ατρόμητου και το 0-0 του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη.

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με διαφορά δύο βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τον ΟΦΗ να υποχωρεί στην τέταρτη θέση μετά την ήττα του με 3-2 στη Λάρισα από την τοπική ομάδα.

sleeag-vathm


ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-2
Έσπασαν καρδιές στο ΟΑΚΑ!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, η ΑΕΚ κατάφερε να... λυγίσει τον ψυχωμένο Ατρόμητο χάρη σε ένα γκολ του Ολιβέιρα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2).

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα αυτογκόλ του Μανδά (χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και στην πλάτη του) αλλά και ακόμη ένα τραγικό του λάθος, δίνοντας... ασίστ στον Ολιβέιρα για το 2-1. Ο Ατρόμητος, όμως, που είχε προηγηθεί με τον Μανούσο, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έφερε το ματς στα ίσα στο 90ο λεπτό με τον Ανδρούτσο αλλά ο Ολιβέιρα εμφανίστηκε ως απο μηχανής Θεός και... τέζαρε τους Περιστεριώτες στο 90’+3’.

Ελέγχεται για την διαιτησία του ο Βασίλης Φωτιάς αλλά και οι διαιτητές στην αίθουσα του VAR καθώς δεν τον κάλεσαν να δει τη φάση του 86ου λεπτού, όταν ο Μάνταλος πήγε με τα δύο πόδια στον Χαρίση.

ΑΕΚ - Ατρόμητος: 3-2 (Highlights) ►9η Αγωνιστική Super League 1◄ (3/11/19) ᴴᴰ
Κλείσιμο


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2
Ο Ζαχίντ έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό στο 44’, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με Βιεϊρίνια στο 66ο λεπτό, ο Μακέντα… πάγωσε την Τούμπα στο 87’, αλλά ο Βιεϊρίνια με εκτέλεση πέναλτι στο… 11ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2, στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Super League 1!

Οι «πράσινοι» δικαιούνται να αισθάνονται αδικημένοι, όχι τόσο για τον καταλογισμό της παράβασης στην περίπτωση του Κρέσπο με τον Κουρμπέλη, ούτε για το πόσο άργησε αυτή να έρθει κι ενώ είχαν περάσει κανονικά οι καθυστερήσεις. Αλλά για την προσπάθειά τους και το ότι θα μπορούσαν να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, όντας καλύτεροι για τουλάχιστον μια ώρα παιχνιδιού…

Από την άλλη, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν να πουν ότι, στην επανάληψη, έβγαλαν χαρακτήρα, όχι μόνο δεν παράτησαν το ματς και το έφεραν στα ίσα, αλλά είχαν ευκαιρία να κάνουν την επαναφορά στο 77’, με την κεφαλιά-δοκάρι του Μάτος. Για να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση μέσω του VAR και να... προστατεύσουν ταυτόχρονα το αήττητο ρεκόρ τους!

Το… επιμύθιο ωστόσο είναι πως ο μεν ΠΑΟΚ παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο δε Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να «κεφαλαιοποιήσει» την ανωτερότητά του σε ένα ακόμα «μεγάλο» ματς.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - PAOK TV


Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος από τους αντιπάλους τους, πλαγιοκόπησαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις, αλλά η Ξάνθη, που είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έναν πολύ σταθερό Αμπάτ για να αφήσει δύο βαθμούς στα Πηγάδια και να γνωρίσει την δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις από το 0-0 με την Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε έναν επιθετικογενή παίκτη λιγότερο και ενώ πήρε το κέντρο, δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του. Έτσι στην επανάληψη και με την πάροδο του χρόνου ήρθε και η κόπωση. Οι Μασούρας και Γκερέρο δεν μπόρεσαν να δώσουν ουσιαστική βοήθεια και ο Βαλμπουενά που μπήκε στο 83’ επανερχόμενος από τραυματισμό δεν μπόρεσε ποτέ να δώσει κάτι ουσιαστικό.

ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | HIGHLIGHTS | 02/11/2019 | ΕΡΤ


Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Δεν νίκησε κανείς, «έχασε» ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες ήταν ανώτεροι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά το φινάλε βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες (1-1) και τους γηπεδούχους να παραμένουν χωρίς «τρίποντο» για άλλη μια αγωνιστική.

Ο Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ στο 18’ με… εκτέλεση από το μισό μέτρο μετά από κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε πέναλτι προς το φινάλε του πρώτου μέρους και ο Μπαράλες στο 44’ ισοφάρισε για τους Αρκάδες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | HIGHLIGHTS | 03/11/2019 | ΕΡΤ


Λάρισα-ΟΦΗ 3-2
Σούζα το αλογάκι!

Η ΑΕΛ βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη (3-2), η οποία ήρθε με παλικαρίσια ανατροπή!

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο 10λεπτο (4’ Σεμέντο, 7’ Τσιλιανίδης), ωστόσο οι «βυσσινί» το γύρισαν (14’ Μόρας, 68’ Μιλοσάβλιεβιτς, 79’ Ντάουντα). Εδραιώνονται στην πρώτη εξάδα οι Θεσσαλοί, που διεύρυναν το αήττητο σερί τους (4-2-0).

Λάρισα - ΟΦΗ: 3-2 (Highlights) ►9η Αγωνιστική Super League 1◄ (3/11/19) ᴴᴰ


Πανιώνιος-Άρης 1-1
Πολύ σκληρός για να... πεθάνει είναι ο Πανιώνιος. Παρότι είδε στο παρά ένα τον Κότνικ να τίθεται νοκ άουτ, «έχασε» στο πρώτο ημίχρονο τον Μαξίμοβιτς με σοβαρό τραυματισμό και έμεινε στο 48' με παίκτη λιγότερο, όχι μόνο δεν ηττήθηκε από τον Αρη, αλλά μέχρι το 85' κρατούσε μία υπερπολύτιμη νίκη.

Σε ένα ματς που το τελικό 1-1 αφήνει και τις δύο ομάδες... παραπονεμένες, αφού οι μεν γηπεδούχοι έκαναν κατάθεση ψυχής, οι δε φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά απώλεσαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Πανιώνιος - Άρης: 1-1 (Highlights) ►9η Αγωνιστική Super League 1◄ (2/11/19) ᴴᴰ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης