Απίστευτο γκολ στην Ταϊλάνδη που θύμισε... καρτούν

Απίστευτο γκολ στην Ταϊλάνδη που θύμισε... καρτούν

Στο πρωτάθλημα Ταϊλάνδης σημειώθηκε ένα από τα πιο... περίεργα, εντυπωσιακά και αστεία γκολ ταυτόχρονα αφού δύο παίκτες συγχρονίστηκαν στην προσπάθειά τους να επιχειρήσουν ανάποδο ψαλίδι και έστειλαν τη μπάλα μαζί στα δίχτυα!

Screenshot-2019-10-03-at-12_52_01-AM-1200x689
Πόσο συχνά πετυχαίνει ένα ποδοσφαιριστής γκολ στην καριέρα του με ανάποδο ψαλίδι; Σίγουρα όχι πολλές οπότε είναι ακόμα λιγότερες έως ελάχιστες, να σκεφτούν δύο παίκτες ταυτόχρονα να το επιχειρήσουν, να το πετύχουν και να σκοράρουν κιόλας, στην ίδια φάση! 

Όλα αυτά συνέβησαν στο πρωτάθλημα Ταϊλάνδης όπου η Μπουριράμ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε την Νάκχον Ραχασίμα της οποίς επικράτησε εκτός έδρας με 3-2.

Το γκολ όμως της μείωσhς για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσει έκλεψε την παράσταση καθώς θύμισε συγχρονισμένη κολύμβηση ενώ εντέλει χρεώθηκε στον  Κριτσάντα Χέμβιπατ και όχι στον Σάχρελ Φίκρι που έκανε ακριβώς την ίδια σκέψη και εκτέλεση με τον συμπαίκτη του...

Πάντως ήταν τόσο εντυπωσιακό το ψαλιδάκι που σε διάφορα ασιατικά sites συγκρίνεται με αυτό του Captain Tsoubaka από το γνωστό Ιαπωνικό καρτούν που παλαιότερα προβλήθηκε και στη χώρα μας με τον τίτλο «ΓΚΟΛ».  Δείτε και το παρακάτων βίντεο και συγκρίνετε λοιπόν... 

Captain Tsubasa Overhead Kick Vs Hanawa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης