Άρσεναλ: Ο αδερφός του Ομπαμεγιάνγκ αντιδρά στην αρχηγία του Τζάκα

Άρσεναλ: Ο αδερφός του Ομπαμεγιάνγκ αντιδρά στην αρχηγία του Τζάκα

Το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ θα φορά από εδώ και στο εξής ο Γκρανίτ Τζάκα όπως αναδείχθηκε από την μυστική ψηφοφορία της ομάδας, με την είδηση ωστόσο να δυσαρεστεί τον αδερφό του  συμπαίκτη του Πιερ-Εμερικ Ομπαμεγιάνγκ

granit-xhaka
Μπαρούτι φαίνεται να μυρίζει στο εσωτερικό των κανονιέρηδων μετά την επιλογή του Γκρανίτ Τζάκα ως αρηγού της Άρσεναλ. Ο Τζάκα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού της ομάδας, Ουνάι Έμερι,έλαβε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήδη από την έναρξη της σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο μετά την αποχώρηση του Λοράν Κοσιελνί από τον σύλλογο, ο Ελβετός μέσος έλαβε και επίσημα το χρίσμα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν μυστική ψηφοφορία, στην οποία πέρα από τον Τζάκα ως φαβορί θεωρούνταν και ο Μεσούντ Οζίλ, με τον τίτλο της αρχηγίας βέβαια να παραμένει στο χέρι του διεθνή χαφ. Όσον αφορά τώρα την αντικατάσταση του όταν εκείνος δεν θα είναι διαθέσιμος,  οι Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ ήταν οι επικρατέστεροι.

Το αποτέλεσμα ωστόσο της ψηφοφορίας δεν ικανοποίησε τον αδερφό του συμπάικτη του, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έσπευσε να διαγράψει το σχόλιο «Ο Αρχηγός μας»  που συνόδευε μια φωτογραφία του Τζάκα σε πόστ του Arsenal Tv στο instagram, τοποθετώντας μάλιστα οκτώ λυπημένα emoji.

0_Screen_Shot_2019-09-27_at_141810
Κλείσιμο


Σε κάθε περίπτωση, το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ ακολούθησε ένα ιδιαίτερο ταξίδι στη διάρκεια της περσινής  Premier League. Για την ακρίβεια, η Άρσεναλ ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να παρουσιάσει έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές ως αρχηγούς στο ξεκίνημα επίσημης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα!

Ο Λοράν Κοσιελνί που δεν ανήκει πλέον τον λονδρέζικο σύλλογο, ξεκίνησε τα περισσότερα ματς ως αρχηγός έχοντας 13 παιχνίδια στον λογαριασμό του, ενώ, αμέσως μετά έρχεται ο νυν ηγέτης εντός αγωνιστικού χώρου, Τζάκα, με 10 παιχνίδια. Ο Εζίλ μέτρησε 8 συμμετοχές ως καθοδηγητής των υπόλοιπων συμπαικτών του στο γήπεδο, ο Πετρ Τσεχ φόρεσε 7 φορές το περιβραχιόνιο, 4 ο Άαρον Ράμσεϊ και 2 φορές είχε χριστεί αρχηγός της ομάδας ο Νάτσο Μονρεάλ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης