Απολαυστικός Κλοπ: Ο κόσμος ακούει τους λάθος ανθρώπους, γι' αυτό είναι πρόεδρος ο Τραμπ

Απολαυστικός Κλοπ: Ο κόσμος ακούει τους λάθος ανθρώπους, γι' αυτό είναι πρόεδρος ο Τραμπ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, απάντησε σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου για το «Brexit», σχολιάζοντας το κριτήριο του κόσμου μέσω... «μπηχτής» για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ 

KLOPP
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ δέχεται ερωτήσεις που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Παλαιότερα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αριστερές του πεποιθήσεις, ενώ κάθε τόσο έχει σχολιάσει διάφορα ζητήματα με χιουμοριστικό τρόπο.

Αυτή τη φορά κλήθηκε από Βρετανούς δημοσιογράφους να σχολιάσει τις εξελίξεις πάνω στο ζήτημα του «Brexit» και ο Κλοπ απάντησε με μοναδικό τρόπο, ρίχνοντας «μπηχτή» για τον πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν είμαι ο πιο ενημερωμένος για να απαντήσω σε ένα τέτοιο θέμα» είπε αρχικά ο Γερμανός, με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι παρ' όλα αυτά ο κόσμος τον ακούει και σέβεται τη γνώμη του.

Με τον Κλοπ να απαντάει χαμογελώντας: «Ναι, αυτό είναι το πρόβλημα, ο κόσμος συχνά ακούει τους λάθος ανθρώπους και γι’ αυτό ο Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ».

Στη συνέχεια ο προπονητής των «κόκκινων» παρομοίασε την εκλογή του Τραμπ με τις κινήσεις για το «Brexit», τονίζοντας ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα, όταν δεν δίνει ο κόσμος σημασία σε όσα λέγονται, αλλά στο ποιος τα λέει.

Κλείνοντας προσέθεσε πως κατά τη γνώμη του η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν, ούτε θα είναι ποτέ τέλεια, αλλά τέτοιες κινήσεις δεν αποτελούν λύση και ότι όλοι οι Ευρωπαίοι μαζί πρέπει να βρουν λύση στα προβλήματά τους.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης