Πήρε κι ο Ριβάλντο θέση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ!

Πήρε κι ο Ριβάλντο θέση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, που έχει φορέσει τις φανέλες Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να ολοκληρώσει τη μεταγραφη του Νεϊμάρ από την Παρί

rivaldo_barxelona
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, Ριβάλντο, που έχει περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, πήρε θέση για το θέμα του Νεϊμάρ και την πιθανή μεταγραφή του από την Παρί στη Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ έχει αποκαλύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα και ο Ριβάλντο - που έχει τιμήσει και τη φανέλα της «Μπάρτσα» - ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Όλοι ξέρουμε τι συνέβη με τον Νεϊμάρ. Η αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα ήταν ένα λάθος, δεν έπρεπε να φύγει ποτέ από ένα εκ των μεγαλύτερων κλαμπ του κόσμου» ανέφερε στο Instagram ο «Ρίμπο».

Και συνέχισε: «Όμως, είναι πρόθυμος να επιστρέψει και αναγνωρίζει αυτά που έκανε. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και το διοικητικό συμβούλιο δεν πρέπει να τον αφήσουν να πάει σε άλλο σύλλογο. Εύχομαι να λυθεί το ζήτημα με την Παρί και να επιστρέψει στο μέρος, από το οποίο δεν έπρεπε να έχει φύγει ποτέ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης