Γκαρσία: Δεύτερο διαδοχικό ολονύχτιο θρίλερ

Γκαρσία: Δεύτερο διαδοχικό ολονύχτιο θρίλερ

Παράταση στην αγωνία για τον Ματέο Γκαρσία για ακόμα μία βραδιά για μία υπόθεση που ξεκίνησαν επαφές τον... Μάιο για το μέλλον του παίκτη και ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά σε ομάδα.

2058264
Η Λας Πάλμας και η πλευρά του παίκτη είχαν ξεκαθαρίσει πολύ καιρό πριν ότι ήθελαν να βρεθεί η επόμενη ομάδα πριν καλά καλά μπει ο Ιούλιος. Ωστόσο ενώ οδεύουμε προς τις 18 Αυγούστου ακόμα δεν έχει κλείσει τυπικά σε ομάδα σε ένα σίριαλ άνευ προηγουμένου. Τι νεότερο όμως προκύπτει για τον Ματέο Γκαρσία από την Σερβία;

Το δίκτυο Mozzartsport μετέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου πως ουσιαστικά η... μάχη που μαίνεται παραμένει μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα. Επαφές έγιναν και το Σάββατο σε σερβικό έδαφος για να πειστεί ο Αργεντίνος εξτρέμ και να κλείσει και τυπικά στον Ερ. Αστέρα αλλά τελικές εξελίξεις δεν υπήρξαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάμε σε 2ο διαδοχικό ολονύχτιο θρίλερ και φαίνεται πως την Κυριακή θα ξεκαθαρίσουν όλα, όπως είχε τονίσει και ο τεχνικός της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ. Ο Γκαρσία είναι στο Βελιγράδι μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, στέλεχος της Λας Πάλμας και τον ατζέντη Ζόραν Στογιαντίνοβιτς. Η Λας Πάλμας τα έχει βρει - όπως είναι ήδη γνωστό - στο 1,8 εκατ. ευρώ με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά όπως θυμίζουν ξανά οι Σέρβοι ο Ολυμπιακός (σ.σ. που έδινε πιο καλό συμβόλαιο στον παίκτη απ' ότι ο Ερυθρός Αστέρας) παραμένει... εμπόδιο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα τελειώσει αυτό το μεταγραφικό story που τράβηξε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης