Ο Μο Σαλάχ επισκέφθηκε παιδάκι που... έσπασε τα μούτρα του για να τον δει

Ο Μο Σαλάχ επισκέφθηκε παιδάκι που... έσπασε τα μούτρα του για να τον δει

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής είδε τι είχε γίνει και επισκέφθηκε τον μικρό στο σπίτι του

mo-salah-ena
Από την ατυχία στην υπέρτατη τύχη, ο δρόμος δεν είναι τελικά και τόσο μακρύς - ή τουλάχιστον δεν ήταν για τον μικρό Λούις Φόουλερ, στο Λίβερπουλ.

Όπως διηγήθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πατριός του, το παιδί και ο μικρότερος αδερφός του μένουν κοντά στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και όλο το καλοκαίρι ξεροστάλιαζαν απέξω, προσπαθώντας να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Το περασμένο Σάββατο, την ώρα που έβγαινε από τις εγκαταστάσεις ο Μοχάμεντ Σαλάχ με το πανάκριβο αυτοκίνητό του, ένα τσούρμο παιδάκια ξεχύθηκε στο κατόπι του. Ένα από αυτά χτύπησε σε μια κολώνα κι έπεσε στο έδαφος, σπάζοντας την μύτη του.

Γείτονες που είδαν το περιστατικό πήγαν το αιμόφυρτο και κλαμμένο παιδί στο σπίτι του, όπου ελάχιστα λεπτά αργότερα, εμφανίστηκε ο ίδιος ο Μο Σαλάχ!

Ο σταρ της Λίβερπουλ είχε δει τι συνέβη και μάλιστα έφτασε τόσο γρήγορα στο σπίτι του μικρού, που του καθάρισε εκείνος τη μύτη από τα αίματα.

«Το πρόσωπό του είναι λίγο πρησμένο, αλλά είναι καλά, βασικά δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει», είπε ο πατριός του για τον μικρό Λουίς.

mo-salah-ena
mo-salah-dyo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης