Ο Τσιτσαρίτο τώρα σκοράρει και στο... YouTube

Ο Τσιτσαρίτο τώρα σκοράρει και στο... YouTube

Ο διάσημος Μεξικανός ποδοσφαιριστής εγκαινίασε το δικό του κανάλι στο YouTube μέσα από το οποίο θα προβάλει τη ζωή του με σκοπό να εμπνεύσει τους άλλους να απολαύσουν την αυθεντικότητα τους

nak
Είναι με διαφορά ο κορυφαίος σύγχρονος ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει το Μεξικό έχοντας μια τεράστια καριέρα σε ομάδες όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν ενώ τώρα αγωνίζεται στην Γουέστ Χαμ.

Ο Χαβιέρ Ερνάντεζ ή απλά Τσιτσαρίτο στα 31 του προφανώς κι έχει ακόμη μπροστά του αρκετά χρόνια καριέρας, ωστόσο φροντίζει από τώρα για το επόμενο βήμα, το οποίο αρχικά φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με τα social media.

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ την περασμένη Δευτέρα «ανέβασε» το πρώτο βίντεο στο κανάλι που έχει δημιουργήσει στο YouTube μαζί με την σύζυγο του Σάρα Κόχαν και τους κολλητούς του Ντιέγκο Ντρέιφους, Νικόλο Ντε Ζαμπιάσι και το οποίο ονομάστηκε «Naked Humans» (γυμνοί άνθρωποι).

Τι θα... πραγματεύεται; Μα τι άλλο από την ζωή του διάσημου ποδοσφαιριστή, την καθημερινότητα του, τις φιλίες του έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο όπως σημειώνει ο ίδιος «να εμπνεύσουμε κι άλλους ανθρώπους να απολαύσουν την αυθεντικότητα τους».

Οι ομαδικές φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει κανείς μπαίνοντας στο κανάλι, ενώ στο πρώτο vlog που ανέβηκε εξηγούν πως ξεκίνησαν όλα.

The Naked Humans begin - Vlog 001


«Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι απελευθερωμένοι από τις κρίσεις των άλλων, χωρίς καμία ντροπή. Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε κι άλλους να εκφράσουν και να απολαύσουν την αυθεντικότητα τους, να αφαιρέσουν τις μάσκες της υποκρισίας προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί από τους άλλους και να είναι ειλικρινείς με τα όσα αισθάνονται γιατί η πραγματική ευτυχάι βιώνεται όταν έχουμε αποδεχθεί πλήρως το ποιοι είμαστε»

Το πρώτο βίντεο της παρέας είχε 100.000 χτυπήματα μέσα σε λίγες ώρες (σε τέσσερις ημέρες έφτασε τις 240.000), ενώ ήδη το κανάλι έχει 37.000 ακολούθους, δείχνοντας ότι η ιδέα τους ήταν μάλλον πετυχημένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης