Χριστοδουλόπουλος: «Να κάνουμε πραγματικότητα ότι ζητά ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Χριστοδουλόπουλος: «Να κάνουμε πραγματικότητα ότι ζητά ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - που ήταν τιμώμενο πρόσωπο στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου του Ολυμπιακού της Θύρας 7 στη Νέα Υόρκη - μίλησε για τη νέα χρονιά στους Πειραιώτες

Lazarps
Ο Χριστοδουλόπουλος - που μίλησε και στο Hellenic Daily News - επισήμανε ανάμεσα στα άλλα:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και «ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε.

Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα». Ακόμα σχετικά με τους ομογενείς φιλάθλους του Ολυμπιακού είπε: «Να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης