Basket League, Προμηθέας Πατρών-Πανιώνιος 104-67: Άλλη κλάση ο Προμηθέας, «ισοπέδωσε» τον Πανιώνιο!

Basket League, Προμηθέας Πατρών-Πανιώνιος 104-67: Άλλη κλάση ο Προμηθέας, «ισοπέδωσε» τον Πανιώνιο!

Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στο «Δημήτρης Τόφαλος», με τον Προμηθέα Πάτρας να διαλύει τον Πανιώνιο με το εντυπωσιακό 104-67 και παρέμεινε στο... κόλπο της 4άδας της Basket League!

4783402
Σε… παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Προμηθέας Πατρών το παιχνίδι του με τον Πανιώνιο, όπως φανερώνει και το τελικό 104-67 στο «Δημήτρης Τόφαλος», για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Με τους Αχαιούς να έχουν σε εκπληκτική ημέρα τον Μπράουν, που τελείωσε το ματς με 29 πόντους και επτά ασίστ και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα που τους διατήρησε ζωντανούς στο… κυνήγι μιας θέσης στην τετράδα!

Σε αντίθεση με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι με εξαίρεση τον Παπαντωνίου που πέτυχε 27 πόντους δεν είχαν άλλο διακριθέντα και μοιραία γνώρισαν την βαριά ήττα , ενδεικτική και της διαφοράς ποιότητας των δύο ρόστερ…

Το ματς:
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Οι παίκτες του Προμηθέα ξεκίνησαν δυναμικά στην αναμέτρηση, προηγήθηκαν με 11-0 και 20-3 κι είναι ενδεικτικό ότι μπόρεσαν να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με…21 πόντους, με μπροστάρη τον Μπράουν!

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του και στις δύο πλευρές του παρκέ, καταφέρνοντας να κατεβάσουν την εναντίον τους διαφορά στους 12 πόντους χάρη στους Παπαντωνίου και Δίπλαρο, μειώνοντας σε 42-30. Για να οδηγηθούν, τελικά, οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 47-34.

Κλείσιμο
Στην τρίτη περίοδο, οι Πατρινοί συνέχισαν να παίζουν σε ψηλό τέμπο και ανέβασαν τη διαφορά μέχρι τους 21 πόντους, προηγούμενοι με 66-45 σε αυτό το διάστημα και τους Κατσίβελη-Σαλούστρο να συνεισφέρουν πολύτιμους πόντους στην επίθεση. Για να έρθει το 68-49…

Ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Προμηθέα όχι μόνο να διατηρεί αλλά να ανεβάζει την υπέρ του διαφορά ακόμα και στο… +40 (100-60), με τους Λίποβι και Κασελάκη να γίνονται κι αυτοί «διψήφιοι» και την ομάδα του Μάκη Γιατρά να φτάνει στην επιβλητική επικράτηση με 104-67.

Τα δεκάλεπτα: 33-12, 47-34, 68-49, 104-67.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης