Δυναμικό «παρών» της «ERGO Ασφαλιστική» στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Δυναμικό «παρών» της «ERGO Ασφαλιστική» στον 8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

  • Οι συμμετοχές της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο - Πάνω από 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ERGO Running Team, ανάμεσα στους περίπου 25 χιλιάδες δρομείς που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

ERGO_Running_Team_
Για 8η συνεχή χρονιά η ελληνική πρωτεύουσα κινήθηκε στον παλμό του μεγαλύτερου δρομικού αγώνα της Άνοιξης, τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Την περασμένη Κυριακή, η «ERGO Ασφαλιστική», η νούμερο 1 εταιρεία στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα, στήριξε για άλλη μια φορά τον θεσμό, ως Μέγας Χορηγός, συνεχίζοντας από το 2011 να στέκεται δίπλα στον ΣΕΓΑΣ και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος.

Οι συμμετοχές της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Πάνω από 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ERGO Running Team, ανάμεσα στους σχεδόν 25 χιλιάδες δρομείς που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ERGO__4



Τους δρομείς που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, υποστήριξε έμπρακτα η Επίσημη Ομάδα Εμψυχωτών της ERGO, δίνοντας δυναμικό «παρών» από την αφετηρία των αγώνων του Ημιμαραθώνιου μέχρι των τερματισμό. H «ERGO Ασφαλιστική» ήταν εκεί να τους εμψυχώνει, να τους ενθαρρύνει και να τους στηρίζει στο δικό τους έργο.

Η «ERGO Ασφαλιστική», ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Με τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της, αναλαμβάνει να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστή στην υπόσχεσή της να στηρίζει κάθε έργο με αξία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε όσους θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και απαιτήσεις αντοχής κι αυτό είναι το δικό της Έργο.

ERGO_5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης