Επιχείρηση ανασύνταξη στην ΑΕΚ: «Γκάζια» και βίντεο από Χιμένεθ

Επιχείρηση ανασύνταξη στην ΑΕΚ: «Γκάζια» και βίντεο από Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε τα παράπονά του στους παίκτες της Ένωσης για το Καραϊσκάκη, απορώντας για τις διαφορές α’ και β’ μέρους

ximeneth-pic-ena
Ταρακούνημα και επιχείρηση… ανασύνταξη στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπέστησαν πολύ βαριά ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, υπάρχουν ακόμη στόχοι (το Κύπελλο και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία) και πρέπει να μαζέψουν τα… κομμάτιά τους.

Πάνο σε αυτό το πλαίσιο προσπαθεί να δουλέψει ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 4-1 στο Καραϊσκάκη. «
Ήταν απαράδεκτη η εικόνα που δείξαμε. Δεν είχαμε ούτε συγκέντρωση, ούτε συνοχή ούτε τίποτα. Δεν βγάλαρε στο γήπεδο ούτε την ψυχή που ξέρω ότι μπορείτε να βγάλετε. Σαν να παρατήσαμε το παιχνίδι», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, σύμφωνα με την «Ώρα», αν και στη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα μετά το ντέρμπι, ο 55χρονος τεχνικός προσπάθησε να γυρίσει σελίδα ώστε να κάνει focus η ομάδα του στην επόμενη ημέρα. «Ξέρω πως είναι δύσκολο για όλους μας αυτό που έγινε. Όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε», τόνισε και έδειξε video με τα λάθη και τις τεράστιες διαφορές με την εικόνα της ΑΕΚ ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο και απορούσε με το γεγονός αυτό.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης