Basket League, Χολαργός-Περιστέρι 75-76: Μέγας Βασιλόπουλος «ξέρανε» τον Χολαργό!

Basket League, Χολαργός-Περιστέρι 75-76: Μέγας Βασιλόπουλος «ξέρανε» τον Χολαργό!

Με ήρωα τον Βασιλόπουλο που σε νεκρό χρόνο σκόραρε σε τρελό τρίποντο, το Περιστέρι πέρασε από την έδρα του Χολαργού και επανήλθε στις νίκες έπειτα από τρεις ήττες

4702778
Επιστροφή στις νίκες για το Περιστέρι, έπειτα από ματσάρα-διαφήμιση κόντρα στον Χολαργό!

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, έπειτα από τρεις σερί ήττες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Προμηθέα), κατάφερε να επιστρέψει στα ροζ φύλλα αγώνα επικρατώντας εκτός έδρας του εξαιρετικού συνόλου του Άρη Λυκογιάννη με 76-75 και να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 11-5, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι ισορροπούν πλέον στο 8-8 συνεχίζοντας τη μάχη τους για την είσοδό τους στα play-off.

Ήρωας και πρόσωπο του αγώνα ήταν αν μη τι άλλο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος! Ένας από τους πιο άτυχους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε σε... νεκρό χρόνο, όταν έπειτα από την επαναφορά του Χάροου (75-73) και ενώ απέμεναν 2,8'' εκτέλεσε απευθείας από τη γωνία και χωρίς ισορροπία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (75-76) για τη νίκη των Περιστεριωτών.



Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπέντιλ με 20 πόντους, με τον Γκρέι να τον ακολουθεί με 14 (3/7 τρίποντα) και ο Σκορδίλης με 10 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Χάροου, που στην επιστροφή του έπειτα από τον τραυματισμό του, βοήθησε στην ανατροπή του σκορ ενώ ο μόλις 17 ετών, Ζώης Καράμπελας αγωνίστηκε 22’ έχοντας 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Για την ομάδα του Χολαργού που της πάνε τα... θρίλερ, ο Χόκινς ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, που όμως έχασε δύο κρίσιμες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα,, ενώ 16 είχε ο Γιάνκοβιτς. Έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας της ομάδας του ο Φίτζπατρικ, καθώς με δικό τρίποντο 6’’ πριν από τη λήξη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (75-73).

Τα δεκάλεπτα: 29-25, 45-39, 55-48, 75-76.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης