POLL: Το βραβείο του MVP στο NBA θα πάρει ο…

POLL: Το βραβείο του MVP στο NBA θα πάρει ο…

Η κανονική διάρκεια του ΝΒΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η συζήτση αναφορικά με τον παίκτη που αξίζει να κερδίσει το βραβείο του MVP παίρνει “φωτιά”.

1040773a-mvp-poll-nba-625x375
Θα καταφέρει να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο πρώτος Έλληνας παίκτης που αναδεικνύεται πολυτιμότερος στο NBA; Θα κερδίσει το δεύτερο MVP της καριέρας του και μάλιστα back-to-back ο Τζέιμς Χάρντεν; Ή μήπως θα γίνει η έκπληξη από κάποιον άλλο;

Όσο η σεζόν προχωράει τα δεδομένα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Για παράδειγμα ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε ξεκινήσει καταπληκτικά και είχε οδηγήσει τους Λέικερς ακόμα και στην 4η θέση της βαθμολογίας, τραυματίστηκε και βγαίνει αυτομάτως εκτός συζήτησης.

Το Eurohoops παρουσιάζει τα ονόματα που διεκδικούν το βραβείο του MVP και ζητάει από το κοινό να επιλέξει…

Τζέιμς Χάρντεν




Οι τελευταίες εβδομάδες του ΝΒΑ ανήκουν στον Tζέιμς Χάρντεν! Ο σούπερσταρ των Ρόκετς βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους παίκτες συνδυάζοντας μοναδικά νούμερα στον εκτελεστικό και δημιουργικό τομέα.

Ο “Μούσιας” έχει καταφέρει να κουβαλήσει το Χιούστον, που αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών (Καπέλα, Πολ), εντός των θέσεων που οδηγούν στα playoffs και την ίδια στιγμή χάρισε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές επιθετικές παραστάσεις όλων των εποχών.

Έπειτα από 46 αγώνες, ο Χάρντεν διατηρεί έναν εξωφρενικά υψηλό μέσο όρο πόντων με 36.3 ενώ δεν παραλείπει να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του με 8.2 τελικές πάσες. Οι Ρόκετς κοιτάζουν πλέον μόνο ψηλά και ο Χάρντεν βλέπει τις στοιχηματικές εταιρείες να τον παρουσιάζουν ως το μεγάλο φαβορί για το βραβείο του MVP.

Κλείσιμο
Γιάννης Αντετοκούνμπο






Στατιστικά: 26.6 πόντοι, 12.7 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ

Όποιος βιαστεί να ξεγράψει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την κούρσα για το βραβείο του MVP, είναι πολύ πιθανό να εκτεθεί! Ο Έλληνας σούπερσταρ και αρχηγός στο All Star Game διανύει με τη σειρά του μία τρομερή σεζόν που μετουσιώνεται σε 26.6 πόντους, 12.7 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ.

Στην 6η του χρονιά στο ΝΒΑ, ο “Greek Freak” πετυχαίνει career-high και στις τρεις στατιστικές κατηγορίες επιβεβαιώνοντας πως είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες σε ολόκληρη τη λίγκα.

Χωρίς τον Γιάννη, οι Μπακς θα ήταν μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία πιθανότατα θα πάλευε για να προκριθεί στα playoffs της Ανατολής. Με τον Γιάννη όμως, το Μιλγουόκι αλλάζει επίπεδο και μπορεί να περηφανεύεται πως έχει το καλύτερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ και είναι το μεγάλο φαβορί για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Στο πρόσωπο του Αντετοκούνμπο συνοψίζεται ο ορισμός του πολυτιμότερου που βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης