Το ντέρμπι ΑΕΚ-Περιστέρι ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Basket League

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Περιστέρι ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Basket League

Σήμερα το πρώτο και κυρίως πιάτο της 14ης αγωνιστικής

basket2
Σήμερα διεξάγεται το πρώτο και κυρίως πιάτο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Τρία ματς διεξάγονται στις 15:45. Ο Προμηθέας μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Μπεσίκτας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Κολοσσό, ο οποίος αποδεσμεύει τον Στέρλινγκ Γκιμπς και αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Στη Χαλκίδα η Κύμη φιλοξενεί τον Πανιώνιο που αντικατέστησε τον Έι Τζέι Σίνγκλερ με τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν. Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για τη μάχη της ουράς, δεδομένου πως η Κύμη είχε νικήσει 93-89 στη Νέα Σμύρνη. Το Ρέθυμνο αναμετράται με τον ΠΑΟΚ που έχει αμφίβολο τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Στις 17:00 η ΑΕΚ με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Καββαδά αντιμετωπίζει το Περιστέρι επιζητώντας πέρα από τη νίκη και τη διαφορά για να υπερκαλύψει το 83-80 της πρεμιέρας και να περάσει στην τρίτη θέση. Στις 17:30 ο Άρης πιθανότατα χωρίς τον τραυματία Γκάρι Μπελ ψάχνει την τρίτη σερί του νίκη για να νιώσει πιο ασφαλής κόντρα στο Λαύριο, για το οποίο είναι στο στάδιο της επανένταξης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Την Κυριακή ο Χολαργός με ρεκόρ 5-1 στο «Αντώνης Τρίτσης» φιλοξενεί τον Ολυμπιακό που είναι πλήρης, ενώ τη Δευτέρα ο αήττητος στη Λήμνο Ήφαιστος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (που ίσως έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά τον Άντριαν Πέιν) σε ένα ματς που θα τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

basket-1
Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης