Αναμενόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό αλλά….

Αναμενόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό αλλά….

Ο Ολυμπιακός σήμερα σε μια διαβολοβδομάδα και μετά από το δύσκολο παιχνίδι με τη Μπασκόνια ηττήθηκε στη Μαδρίτη και σχετικά εύκολα.

asdasd
Σίγουρα η υπερπροσπάθεια κάποιων στο ματς της Τρίτης βγήκε σε κούραση σε ένα παιχνίδι που ήταν γνωστό πως θα έχει γρήγορο ρυθμό αφού η Ρεάλ τρέχει πολύ, πόσο στο γήπεδο της. Ο Ολυμπιακός στο 1ο δεκάλεπτο ήταν πάλι καλός κυρίως στην επίθεση αφού έβρισκε σκορ με διάφορους τρόπους και εκτελεστές. Η άμυνα του πάλι ήταν κακή χωρίς πίεση και δυνατά μαρκαρίσματα. Η Ρεάλ με τους κοντούς της έβρισκε ρυθμό και εκτελούσε είτε από ρακέτα με Αγιόν είτε έξω από τα 6,75. Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την ομάδα του Μπλατ στο -5 όμως μια γρήγορη αντεπίθεση των Πειραιωτών έκανε το 28-28. Πρωταγωνιστές ο αρχηγός που είχε ρυθμό αν και φάνηκε να τον χάνει όταν έπαθε εξάρθρωση στο μικρό δάκτυλο, το Μπόγρη που εκμεταλλεύτηκε κάθε ασίστ και το Γκος να σκοράρει από τα 6,75. Όμως η υπόλοιπη εικόνα του δεκαλέπτου ήταν ίδια η Ρεάλ έτρεξε και με το Ταβάρες να κάνει πάρτυ και τα τρίποντα να αυξάνει τη διαφορά και να τη σταματά στο ημίχρονο στο +8 (54-46). Οι Μαδριλένοι είχαν στο ημίχρονο 78% στα δίποντα και 55% στα δίποντα.

Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι οι Πειραιώτες μείωναν στους 6-7 αλλά οι Ισπανοί αντιδρούσαν και η διαφορά ξανά έφτανε στο +10. Ανά διαστήματα κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού είχε ξεσπάσματα είτε ο Πρίντεζης στην αρχή είτε ο Στέρλιενκς είτε ο Γκος. Το σκορ πολύ υψηλό η ομάδα του Μπλατ δε μπορούσε να φτάσει τη Ρεάλ η διαφορά αυξανόταν έφτασε τους 19 και σταμάτησε στο τελικό 94-78. Οι Ισπανοί είχαν σε πολύ καλή μέρα όχι το Γιουλ αλλά το Καμπάτσο με 3/3 τρίποντα, 2/3 δίποντα και 5 ασίστ. Τον Ράντολφ με 16 πόντους 4/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα 8 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Επίσης ο Αγιόν έδωσε μάχες και τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 7ριμπάουντ και 4 ασίστ. Η ισπανική ομάδα είχε τρομερά στατιστικά στο σκοράρισμα με 65,6% στο δίποντο και 59,1% στα τρίποντα.

Από την ομάδα του Πειραιά εκτός του αρχηγού που είχε double double 10 πόντους, 11 ασιστ σημαντική συνεισφορά είχε ο Μπόγρης με 12 πόντους 6/6 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα. Επίσης Γκος με 13 και Πρίντεζης με 11 πόντους (5ος σκόρερ στη Euroleague) πρόσφεραν. Από εκεί και μετά τίποτα. Στέρλιενκς σε χαμηλά επίπεδα όπως και ο Παπανικολάου με το Λεντέι. Μάντζαρης κάτω του μετρίου και Τουπάν, Βεζένκοφ, Τίμα σαν να μη πήγαν ποτέ Μαδρίτη. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πρέπει να νικάει σε κάθε έδρα αλλά σήμερα δε μπορούσε. Η ήττα τον αφήνει μια νίκη πίσω από την Εφες και μια πιθανή νίκη θα έβαζε δυνατές βάσεις να χτυπήσει 4αδα, αλλά και πάλι υπάρχουν ακόμα 12 αγωνιστικές.

Υ.Γ. Δε μπορώ να καταλάβω τη τακτική σε Τίμα, Βεζένκοφ και Τουπάν κάνεις λάθος είσαι έξω, αν κάνεις σημαντικό δε ξαναμπαίνεις.

Κλείσιμο
Υ.Γ.1 Μπόγρης δείγμα παίκτη που θέλει κάθε ομάδα και προπονητής για 12ο-13ο παίκτη.

Υ.Γ.2 Λένε όλοι πως ο Ολυμπιακός δε κάνει φάουλ και πώς να κερδίσει έτσι, σήμερα η Ρεάλ έστειλε τον Ολυμπιακό να εκτελέσει 4 βολές με 15 φάουλ σε όλο το ματς και στο 4ο δεκάλεπτο έκανε μόνο 1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης