Για την πρωτιά στον όμιλο του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Κισσαμικό

Για την πρωτιά στον όμιλο του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Κισσαμικό

Ως πρώτος στον όμιλό του θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Κισσαμικό και για την κορυφή στα Περιβόλια

pao-kisam
Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται από χθες ο Παναθηναϊκός, ύστερα από τη χθεσινή σημερινή ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα το μεσημέρι (στις 15:30 Cosmote Sport 5) τον Κισσαμικό στα Περιβόλια για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για να περάσουν ως πρώτοι από το γκρουπ τους.

Το «τριφύλλι» πρέπει να επικρατήσει των Κρητικών, σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα των Χανίων θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Παντελάκη, Πούγγουρα και Οικονόμου. Ως δεξί μπακ θα παίξει ο Αποστολάκης και αριστερά θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Τζανδάρης, με τους Μπουζούκη και Καμπετσή πίσω από τον Βέργο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης