Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα στον Μόντριτς: Σάπιος κόσμος με μαφία

Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Χρυσή Μπάλα στον Μόντριτς: Σάπιος κόσμος με μαφία

Πιο ψύχραιμη η δεύτερη αδερφή του Πορτογάλου σταρ που έγραψε «ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο... για όσους έχουν αντίληψη για το ποδόσφαιρο φυσικά»

kritiano-ron1
«Βαριά» έπεσε στην αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η απώλεια της Χρυσής Μπάλας για τον αδερφό της και η απονομή του βραβείου στον Λούκα Μόντριτς.

Η Έμα Αβέιρο σε μια οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποτελεί απόδειξη πως ο κόσμος ήταν «σάπιος». «Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε, με μαφία και γ@@@ενα χρήματα. Η δύναμη του Θεού είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή τη σαπίλα. Ο Θεός παίρνει το χρόνο του και δεν αποτυγχάνει» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Infelizmente isto é o Mundo k se vive 👎da podridão , máfia e do filha da puta do dinheiro 👎mas eu é mt gente irá ver muita coisa , justiça , e o poder de Deus é mt maior que essa podridão toda 🤟Deus tarda mas não falha 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elma Aveiro (@elma_oficial) στις



Πιο ήρεμα πήρε τη βράβευση Μόντριτς η άλλη αδελφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η Κάτια Αβέιρο η οποία χρησιμοποιώντας, επίσης, το Instagram έγραψε για τον αδερφό της: «Ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο... για όσους έχουν αντίληψη για το ποδόσφαιρο φυσικά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Melhor jogador do mundo ..... para quem entende de futebol ,claro ...#tou preocupadacomofututodofutebol #melhordomundocr7 #cr7 #boladeouroédele #museucr7 #futeboléele #deusnocomando🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) στις



Σημειώνεται ότι Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από την τελετή της Δευτέρας καθώς ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο μεγάλος νικητής θα ήταν ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης