Στον αέρα το μέλλον του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Στον αέρα το μέλλον του Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για τον 50χρονο προπονητή στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό

ouzou-aek-pan
Η θλιβερή εικόνα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και η οδυνηρή ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό, που θέτει εκτός διεκδίκησης του τίτλου από την ενδέκατη αγωνιστική την πρωταθλήτρια φέρνει εξελίξεις.

Μπορεί επισήμως να μην προκύπτει πως αυτή τη στιγμή τίθεται εν αμφιβόλω η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η θέση του είναι εξαιρετικά επισφαλής στον πάγκο. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση τις τελευταίες εβδομάδες και ο προβληματισμός είναι έντονος και στις τάξεις της διοίκησης.

Το μέλλον του 50χρονου προπονητή είναι στον αέρα και πιθανώς θα κριθεί από την εμφάνιση ή και το αποτέλεσμα του αγώνα της Τρίτης με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League. Ακόμη όμως κι αν «επιβιώσει» στον πάγκο, είναι εμφανές πως βρίσκεται υπό διαρκή κρίση.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το θέμα προπονητή, στην ΑΕΚ βρίσκονται προ αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν για να αλλάξει η καταστροφική ρότα που έχει πάρει η σεζόν λίγους μήνες μετά από το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης καλείται να πάρει μέτρα που θα βάλουν την ομάδα σε μια διαφορετική τροχιά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για εκκαθαρίσεις και είναι προφανές πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την αγωνιστική (και ίσως όχι μόνο) συμπεριφορά αρκετών παικτών. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το σε ποιους θα στηριχτεί η ομάδα για το εγγύς και απώτερο μέλλον της, να ξεκαθαρίσουν άμεσα ζητήματα ανανεώσεων που… διαιωνίζονται και να γίνουν ουσιαστικές προσθήκες και όχι «μπαλώματα» που θα λύσουν τα εμφανή αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και θα καλύψουν τα κενά σε κομβικές θέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης