UEFA Nations League: Για το γόητρο η Ελλάδα κόντρα στην Εσθονία - Ζωντανή μετάδοση από το ΘΕΜΑ 104,6

UEFA Nations League: Για το γόητρο η Ελλάδα κόντρα στην Εσθονία - Ζωντανή μετάδοση από το ΘΕΜΑ 104,6

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στο ματς με την Εσθονία (21:45, OPEN TV και ΘΕΜΑ 104,6) θα έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, που προσανατολίζεται να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα

ellada-aggelos-1
Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν μικρή παρουσία στην Εθνική ομάδα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Εξάλλου, αρκετοί διεθνείς είναι καταπονημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τους συλλόγους τους και γι’ αυτό το λόγο ο ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να φρεσκάρει σε μεγάλο βαθμό τη «γαλανόλευκη».

Ο 65χρονος τεχνικός θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις σχετικά με την ενδεκάδα, λίγες ώρες πριν από τη έναρξη του αγώνα με την Εσθονία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Είναι βέβαιο ότι θα διατηρηθεί ως διάταξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το 4-2-3-1, ωστόσο θα γίνουν αλλαγές προσώπων στις περισσότερες θέσεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Την περασμένη Πέμπτη, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη να κάτσει για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της «γαλανόλευκης».

Με δεδομένες τις απουσίες του Κώστα Μανωλά και του Δημήτρη Σιόβα λόγω τραυματισμών, οι επιλογές του προπονητή για το κέντρο της άμυνας είναι οι: Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Σπύρος Ρισβάνης. Στους τρεις, ο ένας θα μείνει εκτός ενδεκάδας.

Πρόσφατα, ο στόπερ της Άρσεναλ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία ματς στην Premier League. Πλέον, έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά για να γίνει μία σωστή διαχείριση ίσως μείνει στον πάγκο. Σε αυτή την περίπτωση, οι δύο στόπερ θα είναι ο Λαμπρόπουλος και ο Ρισβάνης.

Κλείσιμο
Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Γιαννούλης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Ανδρέας Σάμαρης με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, εκτός κι αν παραμείνει στο αρχικό σχήμα ο Κάρλος Ζέκα και έτσι κρατηθεί στον πάγκο ο χαφ του Ολυμπιακού.

Πιθανότατα, η μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Γιώργο Μασούρα (δεξί εξτρέμ), Νίκο Καρέλη (αριστερό εξτρέμ) και Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ευθύμη Κουλούρη. Συνεπώς, και ο αρχηγός του Πανιωνίου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Εάν διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο Κώστας Φορτούνης, δεν θα ξεκινήσει ο Καρέλης.

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μόλις η αποστολή φτάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοινώσει τις επιλογές του για τον αγώνα κόντρα στους Εσθονούς, στο φινάλε των ομίλων του UEFA Nations League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης