Η Μαρσέιγ κινείται νομικά κατά του δημοσιογράφου που αποκάλεσε τον Μήτρογλου «γίδι»

Η Μαρσέιγ κινείται νομικά κατά του δημοσιογράφου που αποκάλεσε τον Μήτρογλου «γίδι»

Ο Κώστας Μήτρογλου απέφυγε να τοποθετηθεί δημόσια για την... επίθεση που δέχθηκε από Γάλλο δημοσιογράφο, ωστόσο η Μαρσέιγ μαζί με την πλευρά του παίκτη θα κινηθεί νομικά εναντίον του

mitrrrr
Ο δημοσιογράφος του «Radio Monte Carlo Sport» Ντανιέλ Ριολό μετά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ντιζόν (όπου ο Μήτρογλου έχασε μια κλασική ευκαιρία) αν και στο άρθρο τονίζει ότι δεν πρέπει να... πυροβολούνται οι ποδοσφαιριστές, ο ίδιος ξεπέρασε τα όρια αναφερόμενος στην απόδοση του Έλληνα άσου.

«Βλέποντας το Ραμί να σκοράρει δύο γκολ στον αγώνα με κάνει ευτυχισμένο. Η Μαρσέιγ πραγματικά χρειαζόταν αυτή τη νίκη και να ξαναβρούν οι παίκτες τον εαυτό τους. Ο Ραμί μπορεί να παίξει, ανέβασε και την αυτοπεποίθηση του και βοηθά την Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου είχε την χαμένη ευκαιρία της χρονιάς; Μην... πυροβολείτε τους ποδοσφαιριστές, ευκαιρίες χάνονται… αλλά αφήστε το, μη γίνεστε κακοί. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν πρόκειται να κλάψουμε στην πλάτη του για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.
Άλλωστε έχει περάσει ένας χρόνος που χάνει ευκαιρίες. Είναι άσχημο και είναι κρίμα. Είναι γίδι και δεν ξέρω αν έχει καν το επίπεδο να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ».

Το πως ενέπλεξε τον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια άλλη ιστορία, ωστόσο η Μαρσέιγ θεωρώντας ότι πρέπει να προστάτέψει τον παίκτη της, δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητη την συγκεκριμένη επίθεση.

Μαζί με τους εκπροσώπους του Μήτρογλου θα κινηθούν νομικά για τους χαρακτηρισμούς που έγιναν από τον Γάλλο δημοσιογράφο, ενώ την ίδια ώρα ο Έλληνας άσος εξακολουθεί να τηρεί χαμηλούς τόνους, παρά τη σοβαρότατη ενόχληση που ένιωσε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του να λένε πως 'άλλο κριτική και άλλο να γίνεται χρήση τέτοιων λέξων που προσβάλλουν την προσωπικότητα ενός διεθνούς φορ με τέτοια καριέρα πίσω του'.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης