Λίβερπουλ-Φούλαμ 2-0: Ανώτερη αλλά και τυχερή

Λίβερπουλ-Φούλαμ 2-0: Ανώτερη αλλά και τυχερή

Αν η Premier League είχε VAR, ίσως και να ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ στο ματς με τη Φούλαμ, ωστόσο, οι «κόκκινοι» στάθηκαν τυχεροί όταν δεν μέτρησε κανονικό γκολ των Λονδρέζων στο πρώτο μέρος, για να φτάσουν σχετικά εύκολα στη συνέχεια στο 2-0 και να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα.

liverr
Το παιχνίδι στο «Άνφιλντ» ήρθε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την κουβέντα για τη χρήση του VAR στο κορυφαίο πρωτάθλημα μετά το πολύ σημαντικό λάθος εις βάρος της Φούλαμ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Λονδρέζοι που είχαν αντέξει στην πίεση που άσκησε η Λίβερπουλ και είχαν τον τρόπο να κρατήσουν μακριά τους σοβαρούς κινδύνους από τους παίκτες του Κλοπ, σκόραραν στο 41' με την κεφαλιά του Μίτροβιτς, όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ.

Ο Σέρβος φορ καλυπτόταν κανονικά και όχι μόνο αυτό, αλλά στα 14'' από τη στιγμή που ακυρώθηκε το γκολ, με τον Άλισον να παίζει γρήγορα για τον Αλεξάντερ Άρνολντ κι αυτός για τον Σαλάχ, ήρθε το 1-0 από το πλασέ του Αιγύπτιου στην απέναντι εστία.

Σ' ένα ματς που ενώ πρέπει να προηγηθείς και το δικαιούσαι καταλήγεις από την ίδια φάση να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, ο αντίκτυπος στο ψυχολογικό κομμάτι θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρός για τη Φούλαμ.

Κλείσιμο
Δεν ήταν μονάχα αυτό, όμως, αφού η Λίβερπουλ ουσιαστικά τελείωσε το ματς από το 53ο λεπτό, όταν η άμυνα της ομάδας του Γιοκάνοβιτς κοιμήθηκε στη σέντρα του Ρόμπερτσον προς το δεύτερο δοκάρι και τον Σακίρι, ο οποίος με μονοκόματο πλασέ έγραψε το 2-0 για τους «κόκκινους» και τους πρόσφερε μεγαλύτερη ασφάλεια για την κατάκτηση της νίκης.

Σχεδόν τίποτα δεν συνέβη στο υπόλοιπο ματς, με τη Λίβερπουλ να προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στο «σακούλι» της και τη Φούλαμ να γίνεται η πρώτη ομάδα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που φτάνει στα 30 γκολ παθητικό!



Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (69' Χέντερσον), Φαμπίνιο (90' + 2' Κεϊτά), Σακίρι (81' Μίλνερ), Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ
Φούλαμ: Ρίκο, Κρίστι, Οντόι, Μόουσον, Λε Μαρσάντ, Ανγκίσα (84' Γιοχάνσεν), Τσέιμπερς, Σίρλε (78' Βιέτο), Κέιρνι (63' Σερί), Σεσενιόν, Μίτροβιτς

Σάββατο 10 Νοεμβρίου
Κάρντιφ-Μπράιτον 2-1
(28’ Πάτερσον, 90’ Μπαμπά – 6’ Ντανκ)

Χάντερσφιλντ-Γουέστ Χαμ 1-1
(6’ Πίτσαρντ – 74’ Φελίπε Άντερσον)

Λέστερ-Μπέρνλι 0-0

Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ 2-1
(7’, 40’ Ροντόν – 45’ Λέρμα)

Σαουθάμπτον-Γουότφορντ 1-1
(20’ Γκαμπιαντίνι – 82’ Χολέμπας)

Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ 0-1
(66' Φοΐθ)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Λίβερπουλ-Φούλαμ 2-0
(41’ Σαλάχ, 53’ Σακίρι)

Τσέλσι-Έβερτον 16:15
Άρσεναλ-Γουλβς 18:30
Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 18:30

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης