Γκάφα και προσβολή της Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους για τα στημένα!

Γκάφα και προσβολή της Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους για τα στημένα!

Η προσπάθεια των ανθρώπων των κόκκινων διαβόλων να παρουσιάσουν τη σημερινή τους αντίπαλο με... πειστικό τρόπο άναψε φωτιά

Old
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε το προφίλ της Γιουβέντους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, ωστόσο, ο υπεύθυνος για το κείμενο το ... παρατράβηξε και προσέβαλε τον ιταλικό σύλλογο με το παρατσούκλι το οποίο χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι για τη «Γηραιά Κυρία»!

Η συγκεκριμένη αναφορά θα μπορούσε να λείπει από το άρθρο που επιμελήθηκε η ομάδα διαχείρισης της επίσημης ιστοσελίδας των «κόκκινων διαβόλων» για τη νυν ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα σύντομο προφίλ των «μπιανκονέρι», αναφέρεται ότι «οι αντίπαλοι οπαδοί, κυρίως των Φιορεντίνα, Ίντερ και Νάπολι, φωνάζουν την ομάδα “Rubentus” από την ιταλική λέξη rubare που σημαίνει κλοπή, λόγω της συμμετοχής των «μπιανκονέρι» στο σκάνδαλο Calciopoli από το οποίο αφαιρέθηκε από τον σύλλογο το πρωτάθλημα του 2005 και ήρθε υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία ως τιμωρία για μια σειρά χειραγωγημένων αγώνων».

Ακούμπησαν πολύ ευαίσθητες χορδές οι Άγγλοι και ίσως δεν έπρεπε...

manchester-0197


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης