Υπόθεση Χριστοδουλόπουλου: Νέα παράταση για υπομνήματα

Υπόθεση Χριστοδουλόπουλου: Νέα παράταση για υπομνήματα

Το Διαιτητικό έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη στις 16:00 σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, οι υποθέσεις των οποίων εκδικάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΠΟ.

4513245
Από μεριάς του παίκτη υπήρξαν ενστάσεις και αναφορές για κακή σύνθεση του δικαστηρίου με τις οποίες συμφώνησε και ο Ολυμπιακός.
Ακόμα και για θέματα αρμοδιότητας καθώς τονίστηκε πως δεν υπάρχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν προκύπτει από πουθενά να υπάρχουν διατάξεις που ο ποδοσφαιριστής παραβίασε.

Γενικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - που ήταν παρών στην διαδικασία - κατέθεσε μια σειρά από ενστάσεις: κακής σύνθεσης δικαστηρίου, αρμοδιότητας της Επιτροπής, καταχρηστικής ασκήσεως προσφυγής και άλλα. Στο πλευρό του τάχθηκε & ο ΠΣΑΠ.

Η πλευρά της ΑΕΚ διαφώνησε θεωρώντας νόμιμη τη σύνθεση του δικαστηρίου και υποστήριξε ότι «η απόφαση λέει ότι το συμβόλαιο είναι άκυρο γιατί δεν επικυρώθηκε από την Λίγκα. Το κύρος του συμβολαίου όμως δεν εξαρτάται από την επικύρωσή του. Το CAS λέει ότι η κατάθεση συμβολαίου δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο. Τον Αύγουστο του 2016 υπογράψαμε συμβόλαιο με δανεισμό και οψιόν, που φέρει υπογραφή 1/07/2018 ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ΑΕΚ σε περίπτωση αγοράς του».

Ο νομικός εκπρόσωπος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισε πως «ήθελαν να έχουν εξασφαλισμένη την ομηρεία του». Στις εμπλεκόμενες πλευρές δόθηκε περιθώριο για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη στις 16.00.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης