Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε 1-2: Κατήφορος δίχως τέλος!

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε 1-2: Κατήφορος δίχως τέλος!

Νέα ήττα (με τη βοήθεια και του VAR) με 1-2 μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από τη Λεβάντε, με τον Χουλέν Λοπετέγκι πλέον στο χείλος του γκρεμού! - Τρία δοκάρια για τους «Μερένχες», οι οποίοι έσπασαν αρνητικό ρεκόρ με 481 λεπτά χωρίς γκολ

Real
Η αγωνιστική εικόνα της Ρεάλ πριν τη διακοπή ήταν για... λύπηση, κάτι που άνοιξε τη συζήτηση για το μέλλον του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο. Ωστόσο, μετά και τη νέα... σφαλιάρα, οι εξελίξεις ίσως είναι άμεσες. Η Λεβάντε «ξέρανε» τη Ρεάλ μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου με 1-2, με τους Μαδριλένους να σπάνε αρνητικό ρεκόρ με 481 λεπτά χωρίς γκολ και να δέχονται την τρίτη τους ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Primera Division! Βέβαια και η τύχη γύρισε την πλάτη στους «Μερένχες» που είχαν τρία δοκάρια, ενώ και ο Οϊερ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κάτω από την εστία της Λεβάντε.

Το... κακό φάνηκε από νωρίς

Το μεσημέρι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Ρεάλ, η οποία βρέθηκε στο 7' πίσω στο σκορ, όταν ο Μοράλες «διάβασε» όμορφα την κάθετη που του έγινε, ο Βαράν τον έχασε, και ο μεσοεπιθετικός της Λεβάντε «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Κουρτουά και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1! Λίγο αργότερα ήρθε και το νέο σοκ για τους Μερένχες, ξανά με μοιραίο τον Βαράν. Στο 13' ο Γάλλος αμυντικός έκανε χέρι στα όρια της περιοχής, αρχικά ο διαιτητής έδειξε φάουλ, αλλά στη συνέχεια με το VAR άλλαξε την απόφασή του σε πέναλτι. Ο Ροζέρ Μαρτί νίκησε τον Κουρτουά και «πάγωσε» για δεύτερη φορά το Μπερναμπέου κάνοντας το 0-2!

Η Ρεάλ, την οποίας η άμυνα σε κάθε φάση έμοιαζε με τρικυμία, κάπου εκεί ξύπνησε επιθετικά, αλλά μέχρι το ημίχρονο δεν κατάφερε να μπει και πάλι στο ματς. Αρχικά στο 17' ο Ασένσιο έστειλε από θέση οφσάιντ την μπάλα στα δίχτυα και το γκολ, με τη βοήθεια και του VAR, σωστά δεν μέτρησε, ενώ στη συνέχεια ο Οϊερ, αλλά και τα δοκάρια (δύο), σταμάτησαν τις προσπάθειες των Ράμος, Μαριάνο, Κασεμίρο και Λούκας το εικοσάλεπτο 22' – 42'! Μάλιστα, η Λεβάντε έφτασε μία ανάσα και από ένα τρίτο τέρμα, αλλά το γκολ του Ροτσίνα ακυρώθηκε με το VAR, που «έδειξε» ότι ο Τόνιο στην αρχή της φάσης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.
Δεν αρκούσαν Μπενζεμά και Μπέιλ...

Το Σαντιάγο Μπερναμπέου άρχιζε να σφυρίζει με αυτά που έβλεπε και ο Λοπετέγκι με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε στη θέση του Οντριοθόλα τον Μπέιλ για να κάνει τη Ρεάλ πιο επιθετική. Το γκολ, όμως, δεν ερχόταν με τον Μπέιλ να περνάει και τον Μπενζεμά με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Οι δύο άσοι της Ρεάλ μάλιστα στο 62' και στο 65' έφτασαν κοντά στο να μειώσουν το σκορ, αλλά ο Οϊερ έδειχνε ασταμάτητος καθώς είπε «όχι» τόσο στο σουτ του Γάλλου φορ όσο και στο φάουλ του Ουαλού άσου.

Κλείσιμο
Στο 72', ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Ο Μπενζεμά έστρωσε τον Μαρσέλο, αυτός ζύγισε το σουτ με το δεξί, και ο Βραζιλιάνος έγραψε το 1-2, βάζοντας τέλος στο αρνητικό ρεκόρ της Ρεάλ χωρίς γκολ. Η μείωση του σκορ έδωσε ενέργεια στη Ρεάλ, αλλά το δοκάρι για τρίτη φορά σταμάτησε τους Μερένχες σε πανέμορφο φαλτσαριστό του Μπενζεμά αυτή τη φορά! Η κλεψύδρα τελείωνε, ο Μαριάνο στο 88' έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ. Η Ρεάλ δεν βρήκε ποτέ το δεύτερο γκολ που θα της έσωζε τουλάχιστον τον βαθμό με την κρίση πλέον να βαθαίνει ακόμα περισσότερο και τον Λοπετέγκι να βρίσκεται πιο κοντά στην απόλυση...

Ρεάλ Μαδρίτης (Χουλέν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Οντριοθόλα (46' Μπέιλ), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (60' Μπενζεμά), Λούκας, Ασένσιο (60' Θεμπάγιος), Μαριάνο
Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Οϊερ, Ποστίγο (75' Τσέμα), Τόνιο, Καμπάκο, Ρόμπερ, Ροτσίνα (67' Ντουκουρέ), Καμπάνια, Μοράλες, Μπάρντι, Μαρτί (79' Μπόατενγκ), Τζέισον.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης