Το goal-goal η καλύτερη επιλογή στα περισσότερα ματς

Το goal-goal η καλύτερη επιλογή στα περισσότερα ματς

Η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ έχει βέβαια, ελληνικό ενδιαφέρον με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Μπενφίκα, της ΜΠΑΤΕ με τον ΠΑΟΚ και της Μίλαν με τον Ολυμπιακό, αλλά περιλαμβάνει και σούπερ ντέρμπι, Νάπολι – Λίβερπουλ και Τότεναμ – Μπαρτσελόνα με την επιλογή goal – goal να φαντάζει σωστή στα περισσότερα ματς

Betshop
Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΕΚ - Μπενφίκα: Στα πρώτα παιχνίδια Άγιαξ – ΑΕΚ 3-0 και Μπενφίκα – Μπάγερν 0-2. Εννοείται πως αν η ΑΕΚ θέλει να προκριθεί έστω κι ως 3η στον όμιλο και να πάει στο Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν τα καταφέρει να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να νικήσει του Πορτογάλους. Προφανώς και είναι πλήγμα η απουσία του Λιβάγια για την Ένωση, αλλά οι κιτρινόμαυροι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξαν στην Τούμπα, παρότι έχασαν, αλλά και στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Την Μπενφίκα την ξέρουμε από τα ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, κέρδισε 4-1 μέσα στην Τούμπα. Κύριο χαρακτηριστικό της ότι βάζει γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.11.

Tότεναμ – Μπαρτσελόνα: Στα πρώτα παιχνίδια, Ίντερ – Τότεναμ 2-1 και Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 4-0. Δύσκολο παιχνίδι, κυρίως γιατί η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπάζει στην άμυνα. Ήδη έχει τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη, στη μία από τις οποίες έχασε 2-1 μέσα στη Λεγκανές. Θα λείπει από την άμυνα ο Ουμτιτί (αποβλήθηκε με την Αϊντχόβεν) κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, γιατί απών θα είναι κι ο Σέρτζι Ρομπέρτο. Κι η Τότεναμ, ωστόσο, έχει προβλήματα καθότι νοκ άουτ είναι ο Ντέλε Αλι κι αμφίβολοι οι Βερτόγκεν, Ντεμπελέ, Έρικσεν κι ο γκολκίπερ Γιορίς. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

Nάπολι – Λίβερπουλ: Στα πρώτα παιχνίδια, Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι 0-0 και Λίβερπουλ – Παρί Σ.Ζ. 3-2 με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις. Η Νάπολι έχει προπονητή τον Αντσελότι εφέτος κι η Λίβερπουλ είναι φιναλίστ του θεσμού. Οι Ναπολιτάνοι είναι μία κλάση κατώτεροι από τη Λίβερπουλ, αλλά ο Αντσελότι είναι έμπειρος να διαχειριστεί έναν ανώτερο αντίπαλο. Η Νάπολι προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 3-1 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, παρότι προηγήθηκε. Η Λίβερπουλ είχε δυο απανωτά ντέρμπι με την Τσέλσι, έχασε 1-2 στο «Ανφιλντ» κι αποκλείστηκε από το Λιγκ καπ και πήρε 1-1 στο Λονδίνο με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Σαλάχ, πάντως, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.09.

Χόφενχαϊμ - Μάντσεστερ Σίτι: Στα πρώτα παιχνίδια, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Χόφενχαϊμ 2-2 και Μάντσεστερ Σίτι – Λυών 1-2. Θα ποντάρουμε στο 2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.48.

Γιουβέντους - Γιουνγκ Μπόις: Στα πρώτα παιχνίδια, Βαλένθια – Γιουβέντους 0-2 και Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γ. 0-3. Δεν παίζει ο τιμωρημένος Ρονάλντο για τη Γιούβε. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στην τιμή του 2.47.

Μπάγερν Μονάχου - Άγιαξ: Στα πρώτα παιχνίδια, Μπενφίκα – Μπάγερν 0-2 και Άγιαξ – ΑΕΚ 3-0. Θα ποντάρουμε στον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.46.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης: Στα πρώτα παιχνίδια, Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2 και Ρεάλ Μ. – Ρόμα 3-0. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.67.

Λυών - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Στα πρώτα παιχνίδια, Μάντσεστερ Σ. – Λυών 1-2 και Σαχτάρ – Χόφενχαϊμ 2-2. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.83.

Κλείσιμο
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια: Στα πρώτα παιχνίδια, Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γ. 0-3 και Βαλένθια – Γιουβέντους 0-2. Θα παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.88.

Ρόμα - Βικτόρια Πλζεν: Στα πρώτα παιχνίδια, Ρεάλ Μ. – Ρόμα 3-0 και Βικτόρια Πλζεν ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.33.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε: Στα πρώτα παιχνίδια, Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ 3-0 και Σάλκε – Πόρτο 1-1. Ποντάρουμε στο 12 & no goal της betshop.gr στο 2.20.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας: Στα πρώτα παιχνίδια, Λίβερπουλ – Παρί Σ.Ζ. 3-2 και Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι 0-0. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr στο προσφέρει στο 1.60.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ: Στα πρώτα παιχνίδια, Μονακό – Ατλέτικο Μ. 1-2 και Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-1. Θα προτιμήσουμε τον1 & over 2.5της betshop.gr στο 1.93.

Ντόρτμουντ – Μονακό: Στα πρώτα παιχνίδια, Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-1 και Μονακό – Ατλέτικο Μ. 1-2. Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.73.

Αϊντχόφεν – Ίντερ: Στο πρώτα παιχνίδια, Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 4-0 και Ίντερ – Τότεναμ 2-1. Ποντάρουμε στο 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.40.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Πόρτο - Γαλατάσαραϊ: Στα πρώτα παιχνίδια, Σάλκε – Πόρτο 1-1 και Γαλατάσαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας 3-0. Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.41.

Γιουρόπα Λιγκ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - ΠΑΟΚ: Στα πρώτα παιχνίδια, Βιντεότον – ΜΠΑΤΕ 0-2 και ΠΑΟΚ – Τσέλσι 0-1. Μετά τη νίκη τους 2-0 μέσα στην Ουγγαρία επί της Βιντεότον, οι Λευκορώσοι απειλούν ανοικτά τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάληψης της δεύτερη θέσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση. Δεν είναι καλύτεροι του ΠΑΟΚ, ωστόσο. Ούτε, όμως, ο ΠΑΟΚ είναι στην κατάσταση που θα μπορούσε να πάρει το ματς. Νίκησε μεν την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά είχε και την τύχη με το μέρος του. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 2.02.

Μίλαν - Ολυμπιακός Πειραιώς: Στα πρώτα παιχνίδια, Ντουντελάνζ – Μίλαν 0-1 και Ολυμπιακός – Μπέτις 0-0. Μετά από ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, όπου είχε τρεις ισοπαλίες στο καμπιονάτο, η Μίλαν συνέτριψε 4-1 εκτός έδρας την πολύ καλή φέτος Σασσούολο και χωρίς τον Αργεντινό φορ Ιγκουαϊν. Ο οποίος Αργεντινός κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, είναι καθαρά του under. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ είχε άπειρες τελικές, αλλά έχασε 1-0 με αυτογκόλ. Κι επί πλέον, έχει και ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 2.17.


Βόρλσκα Πολτάβα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Στα πρώτα παιχνίδια, Άρσεναλ – Βόρλσκα 4-2 και Σπόρτινγκ Λισ. – Καραμπάκ 2-0. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.79.

Καραμπάκ - Άρσεναλ: Στα πρώτα παιχνίδια, Σπόρτινγκ Λισ. – Καραμπάκ 2-0 και Άρσεναλ – Βόρλσκα Πολτάβα 4-2. Θα προτιμήσουμε το 2 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.72.

Φενέρμπαχτσε - Σπάρτακ Τρνάβα: Στα πρώτα παιχνίδια, Δυναμό Ζάγκρεμπ – Φενέρμπαχτσε 4-1 και Σπάρτακ Τρνάβα – Άντερλεχτ 1-0. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.90.

Ζενίτ - Σλάβια Πράγας: Στα πρώτα παιχνίδια, Κοπεγχάγη – Ζενίτ 1-1 και Σλάβια Πρ. – Μπορντό 1-0. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.78.

Σάλτσμπουργκ - Σέλτικ: Στα πρώτα παιχνίδια, Λειψία – Σάλτσμπουργκ 2-3 και Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 1-0. Ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Ρόζενμποργκ - Λειψία: Στα πρώτα παιχνίδια, Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 1-0 και Λειψία – Σάλτσμπουργκ 2-3. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

Άντερλεχτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Στα πρώτα παιχνίδια, Σπάρτακ Τρνάβα – Άντερλεχτ 1-0 και Ντιναμό – Φενέρμπαχτσε 4-1. Θα παίξουμε το 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.16.

Ζυρίχη - Λουντογκόρετς: Στα πρώτα παιχνίδια, ΑΕΚ Λάρνακας - Ζυρίχη 0-1 και Λουντογκόρετς - Λεβερκούζεν 2-3. Προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.79.

Μπέτις - Ντουντελάνζ: Στα πρώτα παιχνίδια, Ολυμπιακός – Μπέτις 0-0 και Ντουντελάνζ – Μίλαν 0-1. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 1.87.

Μπορντό - Κοπεγχάγη: Στα πρώτα παιχνίδια, Σλάβια Πράγας – Μπορντό 1-0 και Κοπεγχάγη – Ζενίτ Αγ. Πετρ. 1-1. Θα ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.85.

Απόλλων Λεμεσού - Μαρσέιγ: Στα πρώτα παιχνίδια, Λάτσιο – Απόλλων Λεμ. 2-1 και Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκ. 1-2. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.65.

Μάλμε - Μπεσίκτας: Στα πρώτα παιχνίδια, Γκενκ – Μάλμε 2-0 και Μπεσίκτας – Σπάρτα Σάρπσμποργκ 3-1. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.86.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λάτσιο: Στα πρώτα παιχνίδια, Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκ. 1-2 και Λάτσιο – Απόλλων Λεμ. 2-1. Παίζουμε το 1.74 της betshop.gr για goal – goal.

Κρασνοντάρ - Σεβίλλη: Στα πρώτα παιχνίδια, Ακισάρ Μπελεντιέ – Κρασνοντάρ 0-1 και Σεβίλλη – Σταντάρ Λιέγης 5-1. Θα προτιμήσουμε Χ2 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.22.

Γιάμπλονετς - Ντιναμό Κιέβου: Στα πρώτα παιχνίδια, Ρεν – Γιάμπλονετς 2-1 και Ντιναμό Κιέβου – Αστάνα 2-2. Προτείνουμε το under της betshop.gr στο 1.68.

Σάρπσμποργκ - Γκενκ: Στα πρώτα παιχνίδια, Μπεσίκτας – Σάρπσμποργκ 3-1 και Γκενκ – Μάλμε 2-0. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.65.

Ρέιντζερς - Ραπίντ Βιέννης: Στα πρώτα παιχνίδια, Βιγιαρεάλ – Ρέιντζερς 2-2 και Ραπίντ Βιέννης – Σπάρτακ Μόσχας 2-0. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.78.

Σπάρτακ Μόσχας - Βιγιαρεάλ: Στα πρώτα παιχνίδια, Ραπίντ Βιέννης – Σπάρτακ Μ. 2-0 και Βιγιαρεάλ – Ρέιντζερς 2-2. Θα ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.86.

Σταντάρ Λιέγης - Ακισάρ Μπελεντιέ: Στα πρώτα παιχνίδια, Σεβίλλη – Σταντάρ Λιέγης 5-1 και Ακισάρ Μπελεντιέ – Κρασνοντάρ 0-1. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.22.

Τσέλσι - Βιντεότον: Στα πρώτα παιχνίδια, ΠΑΟΚ – Τσέλσι 0-1 και Βιντεότον – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 0-2. Να κερδίσει η Τσέλσι και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.77.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Αστάνα - Ρεν: Στα πρώτα παιχνίδια, Ντιναμό Κιέβου – Αστάνα 2-2 και Ρεν – Γιάμπλονετς 2-1. Θα προτιμήσουμε το 1Χ & over 2.5 & της betshop.gr στην αστραφτερή τιμή του 3.39.

Λεβερκούζεν - AEK Λάρνακας: Στα πρώτα παιχνίδια, Λουντογκόρετς – Λεβερκούζεν 2-3 και ΑΕΚ – Ζυρίχη 0-1. Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.34.

Κύπελλο Ελλάδας

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Τα παιχνίδια του κυπέλλου πάντα ήταν διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός με τους πιτσιρικάδες να βγάζουν μάτια και να έχουν πέντε σερί νίκες, δείχνει φοβερός και τρομερός και κατά μέσο όρο βάζει σχεδόν 2.5 γκολ σε κάθε αγώνα. Ο Παναιτωλικός σκόραρε σε όλα τα ματς εκτός από την ήττα του 1-0 με τη Λάρισα την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.03.

League Cup

Έβερτον – Σαουθάμπτον: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.68.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης