Η κρίσιμη εξέταση Μπογέ και οι αλλαγές για Τούμπα

Η κρίσιμη εξέταση Μπογέ και οι αλλαγές για Τούμπα

Πιθανώς σήμερα να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση για τον Αργεντινό. Ετοιμάζει αλλαγές ο Ουζουνίδης για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

ERKS
Ο Λούκας Μπογέ συνέχισε και χθες το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί εδώ και μέρες. Ίσως και σήμερα ο Αργεντινός ακραίος/επιθετικός να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, που θα δείξει οριστικά και αμετάκλητα αν θα μπορεί να επιστρέψει σταδιακά σε φουλ ρυθμό προπονήσεων ή θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για να απαλλαγεί από το πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός για επιπλέον έναν μήνα. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα αποφύγει το νυστέρι και πως σε 10-15 μέρες θα μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα, αλλά πριν τα τελικά τεστ κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με βεβαιότητα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα φανούν οι πρώτες σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το γεγονός ότι υπολογίζει ξανά στους τιμωρημένους στο ματς με τον Άγιαξ Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα λύνει τα χέρια του προπονητή της «Ένωσης». Πιθανότατα και οι τρεις θα βρουν θέση στο βασικό σχήμα, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Γκάλο και Τσιγκρίνσκι. Λογικά η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο καθιερωμένο 4-4-1-1, αλλά ίσως να επιλεγούν μπακ σε ρόλο εξτρέμ στις πτέρυγες, με τους Λόπες και Γκάλο να έχουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης