Γκαγκάτσης: «Η νέα Τούμπα θα γίνει από την αρχή»

Γκαγκάτσης: «Η νέα Τούμπα θα γίνει από την αρχή»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του Δικεφάλου για όσα δεσμεύτηκε να κάνει η κυβέρνηση στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα

3673447
Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως θα προχωρήσει το θέμα της παραχώρησης των 21 στρεμμάτων από το ΤΕΘΑ προς τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει το θέμα και να ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης μαζί με άλλα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποδέχθηκαν το πρωί της Δευτέρας (10/9) τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και την υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην Τούμπα και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

«Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου. Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή», υποστήριξε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Καμμένο και τους υπόλοιπους παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης