Βίντεο: Η διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας στις ΗΠΑ ρίχνει δολάρια από... ελικόπτερο στους οπαδούς

Βίντεο: Η διοίκηση ποδοσφαιρικής ομάδας στις ΗΠΑ ρίχνει δολάρια από... ελικόπτερο στους οπαδούς

Στο Λας Βέγκας οι διοικούντες της τοπικής ομάδας FC Lights, αποφάσισαν να πουν με ένα διαφορετικό τρόπο «ευχαριστώ» στους οπαδούς που στηρίζουν το σύλλογο

Helicopter2
Το όνομα της ομάδας λογικό είναι να προκαλεί απορία (έως και γέλια), αλλά έχοντας έδρα την πιο...φωτισμένη και φαντασμαγορική πόλη του κόσμου, το Λας Βέγκας, τότε το FC Lights, αποκτά νόημα.

Εχοντας ιδρυθεί μόλις τον Αύγουστο του 2017, ανήκει στον Brett Lashbrook, πρώην σύμβουλο διαφόρων ποδοσφαιρικών ομάδων στις ΗΠΑ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει όλα τα παιχνίδια της ομάδας του να είναι ένα «γρήγορο, γεμάτο διασκέδαση ποδοσφαιρικό πάρτι».

Προς αυτή την κατεύθυνση επέλεξε τον περασμένο Νοέμβριο για τη θέση του τεχνικό διευθυντή τον Μεξικανό Jose Luis Sanchez Sola ή απλά «Chelis» ο οποίος έχοντας θητεύσει σε διάφορες ομάδες (τόσο στο Μεξικό όσο και στις ΗΠΑ) φρόντισε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψει τους FC Lights σε αντικείμενο μελέτης...

Αρχικά δημιουργώντας ένα ρόστερ με πολλούς Μεξικανούς, αλλά κι έναν Ιάπωνα με ελληνικό παρελθόν (τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι που έχει παίξει το 2010 στον Ηρακλή) και κατόπιν προσλαμβάνοντας τον γιο του Isidoro Sanchez στη θέση του προπονητή.

Ωστόσο δεν έμεινε μόνο σ' αυτά καθώς υλοποιώντας την επιθυμία του ιδιοκτήτη μετέτρεψε τους εντός έδρας αγώνες στο «Cashman Field» σε πραγματικό πάρτι, με dj και πολλά δώρα για τον κόσμο (αλλά και τους παίκτες που σε κάθε νίκη με πάνω από τρια γκολ παίρνουν δωρεάν μάρκες για το καζίνο που είναι χορηγός).

Ο δαιμόνιος «Chelis» όμως βλέποντας ότι εντός αγωνιστικού χώρου η ομάδα δεν... βλέπεται, αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο που συνεχίζει να γεμίζει το γήπεδο σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Έτσι το βράδυ της Κυριακής στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη 2η ομάδα των Los Angeles Galaxy (που έληξε με 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων) 200 οπαδοί των FC Lights βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για μια μεγάλη έκπληξη.

Ποια ήταν αυτή; Ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε πάνω από το γήπεδο και.. σκόρπισε 5.000 δολάρια για τα οποία δόθηκε μεγάλη μάχη!

Πάντως η πληροφορία ότι ο «Chelis» εκμυστηρεύθηκε στους συνεργάτες του πως «αν πάλευαν έτσι και οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα διεκδικούσαμε την άνοδο», διαψεύστηκε από τον σύλλογο, καθώς επίσης ότι και ομάδες από την Ελλάδα ζήτησαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο event...

Κλείσιμο
Las Vegas Lights FC's $5,000 Helicopter Cash Drop
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης