Εσθονία – Ελλάδα και πολλά ντέρμπι σε Nations League και φιλικά

Εσθονία – Ελλάδα και πολλά ντέρμπι σε Nations League και φιλικά

Μεγάλα παιχνίδια, όπως Εσθονία – Ελλάδα, Αγγλία – Ισπανία και Γαλλία – Ολλανδία γίνονται μέχρι και την προσεχή Δευτέρα για τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Nations League, που είναι ο «άλλος δρόμος» πρόκρισης, πέραν της κλασικής διαδρομής των προκριματικών, για τα τελικά του EURO2020. Επίσης, γίνονται αρκετά δυνατά φιλικά, που αξίζουν την προσοχή μας και το έξυπνο ποντάρισμά μας.

Betshop
UEFA Nations League

Εσθονία - Ελλάδα: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Φινλανδία και η Ουγγαρία και την προσεχή Τρίτη θα παίξουν Ουγγαρία – Ελλάδα και Φινλανδία - Εσθονία. Στατιστικά η Ελλάδα δεν έχει χάσει ποτέ από την Εσθονία. Πέρυσι, τέτοιον καιρό, ωστόσο, δεν καταφέραμε να νικήσουμε τους Εσθονούς στο «Καραϊσκάκης», φέραμε ισοπαλία 0-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Κύριο χαρακτηριστικό και των δυο ομάδων είναι ότι παίζουν στο under κι έχουν φανερή αδυναμία στο γκολ. Η εθνική μας, ωστόσο, είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερη από τους Εσθονούς. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ2 & no goal της betshop.gr στο 1.92.

Ελβετία - Ισλανδία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και το Βέλγιο. Οι Ελβετοί είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους Ισλανδούς, είχαν καλή παρουσία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου αποκλείστηκαν στους «16» χάνοντας 1-0 από την Αυστρία. Οι Ισλανδοί έχουν επτά ματς να ανταμώσουν με τη νίκη, αλλά στο Μουντιάλ τη Ρωσίας έχουν να το λένε ότι πήραν ισοπαλία 1-1 από την Αργεντινή. Είναι απρόβλεπτη ομάδα, αυτό είναι σ’ όλους γνωστό, παίζουν ατάλαντο – πλην «πατριωτικό» ποδόσφαιρο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 1Χ & no goal της betshop.gr στο 1.85.

Αγγλία - Ισπανία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Κροατία. Οι Άγγλοι χάλασαν τον κόσμο στο Μουντιάλ της Ρωσίας ότι ήρθε η ώρα να το πάρουν. Βγήκαν έξω από τη ν Κροατία στην παράταση στον ημιτελικό, έπαιξαν, τελικά, στο μικρό τελικό κι έχασαν 2-0 από το Βέλγιο. Από τους βασικούς του Μουντιάλ, στο ματς αυτό θ’ απουσιάσει ο τραυματίας Στέρλιγκ. Οι Ισπανοί τα θαλάσσωσαν και αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Ρωσία στη φάση των «16», αφού πρώτα εκνεύρισαν τον κόσμο με το ανούσιο ποδόσφαιρο «τσούκου – τσούκου». Έχουν, πλέον, νέο προπονητή στον πάγκο, τον Λουίς Ενρίκε. Πηγαίνουν στο «Γουέμπλεϊ» χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στο 3.28.

Γαλλία - Ολλανδία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Γερμανία. Την περασμένη Πέμπτη στον όμιλο, Γερμανία – Γαλλία 0-0. Οι Γάλλοι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, έχουν ομαδάρα, έχουν τεράστιους παίκτες, παίζουν στην έδρα τους, όπου θ’ αποθεωθούν για την κατάκτηση του τροπαίου στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Ολλανδοί δεν προκρίθηκαν στο Μουντιάλ, κάνουν προσπάθεια να ξαναφτιάξουν μεγάλη ομάδα, τα πήγαν πολύ καλά στα φιλικά και την περασμένη Πέμπτη κέρδισαν 2-1 το Περού στο Άμστερνταμ. Στο ματς αυτό τερμάτισε την καριέρα του ο Ουέσλι Σνάιντερ. Είναι σαφώς μια κλάση κατώτεροι από τους Γάλλους. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & no goal – goal της betshop.gr στο 2.44.

Αζερμπαϊτζάν – Κόσσοβο: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Μάλτα και τα Νησιά Φαρόε. Θα παίξουμε το 1Χ & over 1.5 της betshop.gr στο 1.94.

Νησιά Φαρόε – Μάλτα: Στο ίδιο γκρουπ είναι το Αζερμπαϊτζάν και το Κόσσοβο. Προτείνουμε τον άσο που η betshop.gr δίνει στο 1.75.

Λιθουανία – Σερβία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 1.90.

Ρουμανία - Μαυροβούνιο: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Σερβία και η Λιθουανία. Θα ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.34.

Τουρκία - Ρωσία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Σουηδία. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.04.

Αλβανία – Ισραήλ: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Σκωτία. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 1.90.

Ιταλία – Πολωνία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Πορτογαλία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.61.

Β. Ιρλανδία - Βοσνία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Αυστρία. Προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.37.

Λευκορωσία - Σαν Μαρίνο: Στο ίδιο γκρουπ είναι το Λουξεμβούργο και η Μολδαβία. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.60.

Φινλανδία – Ουγγαρία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Ελλάδα και η Εσθονία. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.22.

Λουξεμβούργο - Μολδαβία: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο. Παίζουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.80.

Ουκρανία - Σλοβακία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Τσεχία. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.98.

Λίχτενσταϊν - Γιβραλτάρ: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Αρμενία και τα Σκόπια. Θα προτιμήσουμε το no goal της betshop.gr στο 1.74.

Σκωτία - Αλβανία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και το Ισραήλ. Προτείνουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.86.

Σουηδία - Τουρκία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Ρωσία. Παίζουμε τα 2-3 γκολ που η betshop.gr δίνει στο 1.84.


Διεθνή Φιλικά

Σκωτία – Βέλγιο: Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη. Θα προτιμήσουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.22.

Αργεντινή – Γουατεμάλα: Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.65.

ΗΠΑ – Βραζιλία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσεϊ. Προτείνουμε τo διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.78.

Βενεζουέλα – Κολομβία: Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στη Φλόριντα. Ποντάρουμε στο 2 & no goal της betshop.gr στο 2.32.

Εκουαδόρ – Τζαμάικα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσεϊ. Παίζουμε τον 1 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.92.

Μεξικό – Ουρουγουάη: Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στο Χιούστον του Τέξας. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.98.

Γερμανία – Περού: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Να κερδίσει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα δίνεται από την betshop.gr στο 2.42.

Ρωσία – Τσεχία: Φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί στο Ροστόβ της Ρωσίας. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.88.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης