Έτοιμη να κουνήσει... σεντόνι η Αϊντχόφεν με διπλό πρόκρισης!

Έτοιμη να κουνήσει... σεντόνι η Αϊντχόφεν με διπλό πρόκρισης!

Η Αϊντχόφεν έφυγε με νίκη 3-2 από την Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Ερυθρός Αστέρας και Ζάλτσμπουργκ έμειναν στο 0-0

psv
Η Αϊντχόφεν πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της στην Λευκορωσία. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ κέρδισε με 3-2 τη μαχητική ΜΠΑΤΕ και θα την υποδεχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 9’ με τον Τουομίνεν, όμως στο 35’ ο Περέιρο με πέναλτι έκανε το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με πολύ ωραίο πλασέ του Λοσάνο εκτός περιοχής για το 1-2 στο 61’, όμως στο 88’ ο 37χρονος Αλεξάντερ Χλεμπ, που είχε μπει στο ματς στο 65’, έκανε το 2-2! Η χαρά των Λευκορώσων κράτησε μόλις για λίγα δευτερόλεπτα, με τον Μάλεν να κάνει το τελικό 2-3 στο 89’.

Το πάνω χέρι για πρόκριση στους ομίλους του Champions League πήρε η Ζάλτσμπουργκ, η οποία απέσπασε λευκή ισοπαλία στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, η κατοχή τους ξεπέρασε το 60%, αλλά δεν είχαν την ουσία. Ο Αστέρας προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει τη διαφορά και δυο φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά τόσο ο Ντάγκενεκ όσο και ο Σίμιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Στάνκοβιτς. Η Ζάλτσμπουργκ είχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην επανάληψη, ο Σλάγκερ άγγιξε το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος. Βασικός ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι είχε πολλά τρεξίματα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης