Super League: Νέα επικοινωνία με ΕΡΤ και διαφωνίες στο ΔΣ

Super League: Νέα επικοινωνία με ΕΡΤ και διαφωνίες στο ΔΣ

Εκπρόσωποι της ΕΡΤ άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπογραφεί τελικά το προσύμφωνο της σύμβασης με τις 7 ΠΑΕ σήμερα – Ένταση και διαφωνίες εντός του ΔΣ, αλλά όλα δείχνουν  ότι θα γίνει η κλήρωση χωρίς να υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος!

SL
Απίθανα πράγματα συμβαίνουν και σήμερα στα γραφεία της Super League, όπου η κλήρωση και η έναρξη του νέου πρωταθλήματος παραμένουν στον αέρα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα προέκυψε εμπλοκή με τις 7 ομάδες που συμφώνησαν την περασμένη Τρίτη με την ΕΡΤ, αλλά μέχρι την έναρξη των εργασιών της ΓΣ δεν είχαν λάβει το υπογεγραμμένο προσύμφωνο με την ΕΡΤ.

Κι ενώ διαφάνηκε ότι οδεύουμε προς οριστική αναβολή, τελικά από την πλευρά της ΕΡΤ υπήρξε η ενημέρωση ότι ίσως ξεπεραστούν και σήμερα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και υπογραφεί το περιβόητο έγγραφο.

Έτσι όλοι παραμένουν στα γραφεία και… περιμένουν, ενώ η τελευταία ενημέρωση (που επιβεβαιώνεται κι από το Υφυπουργείο Αθλητισμού) είναι ότι θα γίνει σε λίγη ώρα η κλήρωση του πρωταθλήματος και κατόπιν θα ασχοληθούν με την προκήρυξη και τις συμβάσεις.

Μέσα στο ΔΣ πάντως προέκυψε και νέα πηγή έντασης καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έθεσε ζήτημα εγγυήσεων των χρημάτων των 9 ομάδων που έχουν δώσει τα δικαιώματα τους στην NOVA και για την μεθεπόμενη σεζόν (2019-2020), καθώς όπως ειπώθηκε οι 7 ΠΑΕ που συμφώνησαν με την ΕΡΤ έχουν εγγυημένο συμβόλαιο και χρήματα για 2 χρόνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης