Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Θετικές εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και την πόλη»!

Μάνατζερ Βέρνμπλουμ: «Θετικές εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ και την πόλη»!

O εκπρόσωπος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, διαψεύδει τα περί εμπλοκής της συζύγου του Σουηδού χαφ στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και αφήνει ανοικτή τη διαπραγμάτευση

wernbloom
Μπορεί Στο σύνολο του ελληνικού Τύπου να αναφέρεται ότι η μετακίνηση του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ «ναυαγεί», ωστόσο με δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Σουηδού ποδοσφαιριστή τονίζει ότι η υπόθεση παραμένει ανοικτή και υπερασπίζεται τη Νίνα Βέρνμπλουμ, η οποία δέχθηκε τα «πυρά» των φίλων του ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο και για πολλούς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να επιστρέψει ο 32χρονος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του δίχως να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Οι πληροφορίες σχετικά με τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένες. Είχαμε μια πολύ ωραία υποδοχή», δήλωσε την Κυριακή (5/8) ο Καρλ Φάγκερ, ο οποίος θέλησε να υποβαθμίσει το ρόλο της συζύγου του Σουηδού μέσου.

«Η πληροφόρηση για τη Νίνα είναι προφανώς εντελώς λανθασμένη. Τύχαμε μιας πολύ θερμής υποδοχής, τόσο από την ομάδα, όσο και η πόλη άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στον Πόντους και τη Νίνα, αλλά δεν είμαστε μέσα στο στόχο των διαπραγματεύσεων. Θα ήταν πολύ καλό αν βρεθεί τελικά μια λύση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Βέρνμπλουμ, που συνόδεψε το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σουηδός άσος έχει πάρει μια διορία μέχρι την Πέμπτη προκειμένου να απαντήσει στην τελική πρόταση του ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης