ΠΑΟΚ: «Ντόπες» Σαββίδη στην προπόνηση

ΠΑΟΚ: «Ντόπες» Σαββίδη στην προπόνηση

Ο Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από το γιο του Γιώργο παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Βασιλεία

Ivannn
Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με το γιο του Γιώργο, φροντίζοντας να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Βασιλεία.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στις δύο κρίσιμες για το ευρωπαϊκό μέλλον του «Δικεφάλου» αναμετρήσεις κόντρα στη δευτεραθλήτρια Ελβετίας.

«Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία, κάντε το παιχνίδι σας, πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά», ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς την ομάδα.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν «όλα τα περυσινά» εκτός όπως είπε «από τον τελικό που ήταν μια μέρα τεράστιας περηφάνειας και πολύ ΠΑΟΚ».
«Αν συνεχίσουμε από εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χαίρομαι που σας βλέπω να έχετε πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαββίδης.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης