Ολυμπιακός: Τουπάν, ο τέταρτος “μπλε” στα… κόκκινα!

Ολυμπιακός: Τουπάν, ο τέταρτος “μπλε” στα… κόκκινα!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ Αξέλ Τουπάν που έμεινε ελεύθερος από την Ζαλγκίρις Κάουνας, συνεχίζοντας την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού που έχει εκπονήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

toupan
Πρόκειται για έναν αμυντικό ογκόλιθο με αθλητικότητα και έφεση στο παιχνίδι του αιφνιδιασμού, ο οποίος προστέθηκε στη φαρέτρα του κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ.

Η αλήθεια είναι ότι η γαλλική αγορά δεν αποτελεί σύνηθες μέρος αναζήτησης παικτών για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί μονάχα με άλλους τρεις καλαθοσφαιριστές από την συγκεκριμένη χώρα. Παρόλα αυτά, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που το ρόστερ θα περιέχει καλαθοσφαιριστή από την Γαλλία, έπειτα από την περυσινή συνεργασία με τον Κιμ Τιλί. Ο δυναμικός “ψηλός”, ο οποίος εντάχθηκε στο οπλοστάσιο των Πειραιωτών με στόχο να πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη στην θέση “4” δεν στάθηκε τυχερός, καθώς σοβαροί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να ξεδιπλώσει όλες τις αρετές του και ουσιαστικά τον έθεσαν νοκ άουτ για τα 3/4 της αγωνιστικής περιόδου.

ΚΙΜ ΤΙΛΙ: 2017-2018

Αρχικά “λαβώθηκε” στην προθέρμανση της 1ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα 2017-2018, όταν υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του που είχε ως αποτέλεσμα την χειρουργική επέμβαση και την τετράμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2018, έδειξε κάποια από τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε, όμως στα τέλη Απριλίου χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή: www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης