Οι όροι της συμφωνίας της ΑΕΚ για τον Μπογέ

Οι όροι της συμφωνίας της ΑΕΚ για τον Μπογέ

Οι «κιτρινόμαυροι» θα καταβάλλουν στην Τορίνο ένα ποσό ως ενοίκιο για τον Αργεντίνο επιθετικό, ενώ θα καλύψουν και το συμβόλαιό του, που ανέρχεται στις 600.000 ευρώ συν μπόνους

boge-aek-deal
Ο Λούκας Μπογέ έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ παίζοντας στα άκρα ή και στο πλευρό του Μάρκο Λιβάγια.

Όπως προκύπτει, ο 22χρονος Αργεντινός έρχεται στην ΑΕΚ δανεικός από την Τορίνο με οψιόν αγοράς. Στον τελευταίο του δανεισμό, στη Θέλτα, η οψιόν αγοράς ήταν 14 εκατ. ευρώ (!), οι επαφές με την «Ένωση» άρχισαν από τα 12 εκατ., αλλά τελικά η οψιόν ορίστηκε στα μισά, δηλαδή 6 εκατ. ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα καταβάλλουν στην ιταλική ομάδα ένα ποσό ως ενοίκιο για τον Μπογέ, ενώ θα καλύψουν και το συμβόλαιό του, που ανέρχεται στις 600.000 ευρώ συν μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΑΕΚ επιλέξει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, αυτομάτως ο παίκτης θα είναι δεμένος για άλλα τρία χρόνια, όπως ακριβώς έγινε με τον Λιβάγια και τη Λας Πάλμας.

Το deal έκλεισε με συνάντηση των μάνατζερ του παίκτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα στη μέρα αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια από την πλευρά της Τορίνο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης