Τον Αργεντίνο επιθετικό Λούκας Μπογέ παίρνει η ΑΕΚ

Τον Αργεντίνο επιθετικό Λούκας Μπογέ παίρνει η ΑΕΚ

Ο Μπογέ, που έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την Τορίνο, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αποκτάται με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς

boge-new-aek
Ο Λούκας Μπογέ φαίνεται πως θα είναι ο παίκτης που παίρνει η ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σταμάτης Βούλγαρης, η «Ένωση» είναι κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού (ύψος 1,78μ.) που έχει τα προσωνύμια «τανκ» και «ταύρος».

Ο Μπογέ, που έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την Τορίνο, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αποκτάται με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα.

Το σκάουτινγκ κάνει λόγο για έναν παίκτη με πολύ καλή τεχνική, εξαιρετικό στο ένας εναντίον ενός και ταυτόχρονα πολύ ομαδικό.

Κλείσιμο
Ο Μπογέ αναδείχθηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας το 2014. Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ το Φεβρουάριο του 2016 μετακόμισε στην Τορίνο. Με την «γκρανάτα» μέτρησε 47 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στη διετή του παρουσία. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Θέλτα, με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές στη La Liga (266 λεπτά συμμετοχής) χωρίς να σκοράρει.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης