Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Αυτός είναι ο νέος point guard του Ολυμπιακού!

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Αυτός είναι ο νέος point guard του Ολυμπιακού!

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή επί εποχής Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο τριών ετών με τους “ερυθρόλευκους”!!!

yrtytw
Το Eurohoops σκιαγραφεί μέσω στατιστικών και βίντεο το προφίλ του Αμερικάνου πλέι μέικερ που αποτελεί το πρώτο νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, ενισχύοντας την στην περιφερειακή του γραμμή.

Ο 23χρονος παίκτης γεννήθηκε στο Happy Valley του Όρεγκον, έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ. Πρόκειται για έναν προικισμένο καλαθοσφαιριστή τόσο σε εκτελεστικό, όσο και σε δημιουργικό επίπεδο, στο παιχνίδι του διακρίνει κανείς πολλά θετικά στοιχεία, αλλά και κάποιες αδυναμίες που δεν του έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να αγωνιστεί στο NBA. Παρόλα αυτά το νεαρό της ηλικίας του, δίνει την δυνατότητα βελτίωσης, η οποία μάλιστα έχει κάνει την εμφάνιση της μόλις στην πρώτη σεζόν ως επαγγελματίας με τα χρώματα της Παρτιζάν.

Τα δυο πανεπιστήμια, ο τελικός του NCAA και η “ξεχωριστή” επιλογή του στο ντραφτ του NBA

Ο Ουίλιαμ-Γκος ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από τους Ουάσινγκτον Χάσκις το 2013 και παρέμεινε εκεί για δυο σεζόν. Είχε πάρα πολύ καλή σχέση με προπονητές και συμπαίκτες, όμως αποφάσισε να μεταπηδήσει στο Πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα την σεζόν 2016-2017 επειδή εκεί πίστευε πως θα του δίνονταν περισσότερες ευκαιρίες βελτίωσης και ανάδειξης του παιχνιδιού του, λόγω του καλύτερου προγράμματος. Και όπως αποδείχθηκε είχε απόλυτο δίκιο.

Κλείσιμο
Με τους “Μπούλντογκς” κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό του NCAA το 2017, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου κολεγίου. Ο ίδιος ήταν βασικός σε όλους τους αγώνες και αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή πορεία του Γκονζάγκα.


Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης