Στα νοκ άουτ το goal – goal είναι… ταμείο

Στα νοκ άουτ το goal – goal είναι… ταμείο

Τα δυο νοκ άουτ παιχνίδια, Σουηδία – Ελβετία και Κολομβία -  Αγγλία στη φάση των «16» του Μουντιάλ είναι καλή περίπτωση να ποντάρουμε στο goal – goal με τις πολύ καλές αποδόσεις. Επίσης, διεξάγονται κι οι επαναληπτικοί της προ-προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το φινλανδικό πρωτάθλημα κρύβει πάντα εκπλήξεις.

Betshop_gr_963x541
Σουηδία – Ελβετία: Στον όμιλο Σουηδία – Νότια Κορέα 1-0, Γερμανία – Σουηδία 2-1, Σουηδία – Μεξικό 3-0 και Ελβετία – Βραζιλία 1-1, Ελβετία - Σερβία 2-1, Ελβετία – Κόστα Ρίκα 2-2. Χαρακτηριστικό των Σουηδών είναι η σούπερ άμυνά τους.

Δέχτηκαν δυο γκολ από τους Γερμανούς, το ένα στην τελευταία ανάσα του αγώνα από το φάουλ του Κρόος, αλλά εκεί ποντάρουν περισσότερο, παρά στην επίθεσή τους. Η οποία, βέβαια, είναι επίσης πολύ καλή. Οι Ελβετοί έχουν περισσότερο ταλέντο, πολύ καλή επίθεση, αλλά δεν είναι και τόσο καλοί αμυντικά. Θα γίνει μάχη. Η λογική λέει να παίξουμε το goal - goal της betshop.gr στο 2.24.

Κολομβία – Αγγλία: Στον όμιλο Κολομβία – Ιαπωνία 1-2, Κολομβία – Πολωνία 3-0, Κολομβία – Σενεγάλη 1-0 και Αγγλία – Τυνησία 2-1, Αγγλία – Παναμάς 6-1 και Αγγλία – Βέλγιο 0-1. Με την απουσία πολλών υποψηφίων για τον τίτλο, η Αγγλία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι ευκαιρία. Φυσικά δεν έκανε τη σούπερ μεγάλη εμφάνιση, ούτε με τον Παναμά τον οποίο νίκησε 6-1.

Ο Χάρι Κέιν είναι σε τρελά κέφια, πάντως. Οι Κολομβιανοί έχουν αμφίβολο τον Χάμες κι αυτό είναι τεράστιο πλήγμα, αν τελικά δεν αγωνιστεί. Πάντως, είναι δεμένη ομάδα και με ειδικό βάρος. Μπορεί να σόκαρε τον κόσμο με την ήττα της 2-1 από την Ιαπωνία στο πρώτο ματς, αλλά γρήγορα ανέκαμψε. Η λογική λέει να παίξουμε το goal -- goal της betshop.gr στο 2.24.


Κλείσιμο
UEFA Europa League

Σεντ Τζόζεφ - Τορσάβν Β36: Η γηπεδούχος είναι από το Γιβραλτάρ κι η φιλοξενούμενη από τα Νησιά Φερόες. Στο πρώτο ματς, 1-1. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.96.

Πρίστινα - Κόλετζ Γιουρόπα: Η Πρίστινα είναι από το Κόσσοβο. Η Κόλετζ από το Γιβραλτάρ. Στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Προτιμούμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.54.

Μπάλα Τάουν - Tρε Φιόρι: Η Μπάλα Τάουν είναι ομάδα της Ουαλίας. Η Τρε Φιόρι, του Σαν Μαρίνο. Στο πρώτο παιχνίδι, η Τρε Φιόρι είχε νικήσει 3-0. Παίζουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.71.

Κλάκσβικ – Μπιρκιρκάρα: Η Κλάκσβικ είναι από τα Νησιά Φερόες. Η Μπιρκιρκάρα, της Μάλτας. Στο πρώτο ματς οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.06.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Τρακάι - Σεφν Ντρούιντς: Η Τρακάι είναι ομάδα της Λιθουανίας και η Σεφν Ντρούιντς της Ουαλίας. Στο πρώτο παιχνίδι, σκορ, 1-1. Παίζουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.20!

Γζίρα Γιουνάιτεντ - Σαντ Τζούλια: Η Γζίρα είναι ομάδα της Μάλτας κι η φιλοξενούμενη της Ανδόρας. Στο πρώτο παιχνίδι, η Γζίρα είχε νικήσει 2-0. Θα ποντάρουμε στον 1 & goal - goal της betshop.gr στο 3.69.

Φινλανδία

Ελσίνκι - Κέμι Κινγκς: Θα προτιμήσουμε το 2.05 της betshop.gr να νικήσει η Ελσίνκι και στα δυο ημίχρονα.

Ίντερ Τουρκού – Κουόπιο: Το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.94 μας καλύπτει.

Ροβανιέμι – Ιλβ: Προτείνουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.01.

Σεΐναγιοέν – Λάχτι: Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

Βάασα – Τουρκού: Παίζουμε το 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.40.

Μάριεχαμν – Χόνκα: Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.29.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης