ΑΕΚ: Η αποστολή για το Κίελτσε

ΑΕΚ: Η αποστολή για το Κίελτσε

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 25μελή αποστολή των Κιτρινόμαυρων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία

Kielce
Η Ενωση θα αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας για το Κίελτσε όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η προετοιμασία της, με τον Ουζουνίδη να ανακοινώνει, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, τους 25 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για Πολωνία.

Αυτοί που έμειναν εκτός είναι οι Ανταμ Τζανετόπουλος (πάει προς Απόλλωνα Σμύρνης) και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (θα δοθεί δανεικός), όπως και οι νεαροί Μπάμπης (μένει Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία), Βλαχομήτρος, Αντωνίου και Μεληκιώτης. Οι τρεις τελευταίοι θα παραχωρηθούν κι αυτοί κάπου για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκίνης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιούσης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αλμπάνης.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης