«Φαβορί για την εθνική Ισπανίας ο Μίτσελ»

«Φαβορί για την εθνική Ισπανίας ο Μίτσελ»

Προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ισπανίας μετά την αποχώρηση του Λοπετέγι φέρεται να έχει αποκτήσει ο Μίτσελ

michel
Το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας και το διάδοχο του Ζουλιέν Λοπετέγι στο πάγκο της εθνικής Ισπανίας είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Μίτσελ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, αποτελεί αυτή την ώρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία των φούριος ρόχας, καθώς έχει το καλύτερο δυνατό πακέτο μεταξύ των υποψηφίων.

Δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο, έχει καλή γνώση του ρόστερ των Ιβήρων, ενώ το 2016 βρέθηκε μία ανάσα από το χρηστεί ομοσπονδιακός προπονητής μετά την αποχώρηση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Όλα αυτά τον κατατάσουν ψηλά στη λίστα των υποψηφίων που εξετάζονται από τις ιθύνοντες της ισπανικής ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα των Ιβήρων. Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Μίτσελ είχε ακουστεί αρκετά έντονα και για τη θέση του επόμενου προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη συγκεκριμένη ιστορία ωστόσο να μην προχωρά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης