Γερμανία-Σαουδική Αραβία 2-1: Εξακολουθεί να μην πείθει

Γερμανία-Σαουδική Αραβία 2-1: Εξακολουθεί να μην πείθει

Λίγες ημέρες πριν το Mundial η Γερμανία κέρδισε με 2-1 την Σαουδική Αραβία, αλλά και πάλι χωρίς να πείσει

germania_saoydiki_08062018
Η Γερμανία υποδέχθηκε την Σαουδική Αραβία στο Λεβερκούζεν και ναι μεν κέρδισε με 2-1, αλλά για ακόμη μία φορά δεν έπεισε λίγες ημέρες πριν το Mundial.

Οι παίκτες του Λεβ μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Βέρνερ, ενώ στο 11’ ο Ρόις είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μετά το δυναμικό ξεκίνημα, όμως, τα πάντσερ κατέβασαν ρυθμό και παρά τις ευκαιρίες των Κεντίρα (31’), Βέρνερ (32’) το 1-0 παρέμενε. Μέχρι το 43’, όταν ο Ομάρ Χαουσάουι σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Γερμανοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ήταν καλύτερη, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ξανά.

Ο Αλ Νταουσάρι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Σαουδική Αραβία στο 61’ και το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84’. Ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το πέναλτι του Αλ Σαχλάουι, αλλά ο Αλ Τζασίμ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το τελικό 2-1.

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ (46’ Τερ Στέγκεν), Έκτορ, Μπόατενγκ (46’ Ζίλε), Χούμελς, Κίμιχ (81’ Γκίντερ), Κρόος, Κεντίρα, Ντράξλερ, Μίλερ (74’ Μπραντ), Ρόις (57’ Γκουντογκάν), Βέρνερ (62’ Γκόμεζ).
Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαγιούφ, Αλ Χάρμπι (46’ Αλ Μπρέικ), Ομ. Χαουσάουι, Οσ. Χαουσάουι (83’ Αλ Μπουλαϊχί), Αλ Σαχράνι, Οταΐφ (75’ Αλ Μογκάβι), Αλ Φαράζ (90+1’ Αλ Χαϊμπάρι), Αλ Τζασίμ, Αλ Νταουσάρι (87’ Μπαμπίρ), Αλ Σέχρι, Αλ Μουβαλάντ (62’ Αλ Σαχλάουι).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης