Γιάγια Τουρέ: «Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει Αφρικανούς»

Γιάγια Τουρέ: «Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει Αφρικανούς»

Ο έμπειρος άσος ο οποίος αποχαιρέτισε την Μάντσεστερ Σίτι, άφησε υπόνοιες ρατσισμού για τον Καταλανό τεχνικό

toyre_pep_04062018
Ο Γιάγια Τουρέ παραχώρηση συνέντευξη στο France Football, η οποία θα δημοσιευθεί την Τρίτη (05/06), και άφησε υπόνοιες ρατσισμού εναντίον του Πεπ Γκουαρδιόλα. «Έχω την εντύπωση ότι ο Πεπ, χωρίς αναγνώριση και σεβασμό, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταστρέψει την τελευταία μου σεζόν», τόνισε αρχικά ο Τουρέ.

«Έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα είναι το χρώμα μου. Δεν είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει διαφορά στην αντιμετώπιση. Στην Μπαρτσελόνα ήταν και άλλοι παίκτες που είχαν την ίδια απορία. Ίσως κάποιες φορές εμείς οι Αφρικανοί να μην έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από κάποιους ανθρώπους. Όταν βλέπουμε ότι ο Πεπ παντού είχε προβλήματα με Αφρικανούς, μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Προσποιείται ότι δεν έχει κανένα θέμα, καθώς είναι πολύ έξυπνος για να του στήσεις παγίδα. Δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχθεί. Τη μέρα, όμως, που θα παρατάξει την ομάδα του με πέντε Αφρικανούς, που θα έχουν μόνο αφρικανικά διαβατήρια, θα του στείλω μία τούρτα!».

Ο Τουρέ δεν σταμάτησε εκεί, μάλιστα, κατηγορώντας τον Καταλανό για εκδικητικές τάσεις. «Πιστεύω ότι είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που απλά ήθελε να με εκδικηθεί. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είχα την εντύπωση ότι με ζήλευε, με έβλεπε σαν ανταγωνιστή του. Πάντα κοιτούσαμε περίεργα ο ένας τον άλλο», είπε ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης