Blog: Όταν η καρέκλα καταντάει εμμονή και παίζουν Muppet Show οι αυλικοί…

Blog: Όταν η καρέκλα καταντάει εμμονή και παίζουν Muppet Show οι αυλικοί…

Ο Νίκος Βαρλάς γράφει στο Blog του για το πρόβλημα της ΕΟΚ. Κι, όμως, το… οπαδικό πρίσμα είναι το λιγότερο σημαντικό΄. Το πρόβλημα είναι ο εγωισμός, η αλαζονεία, η ασυδοσία που όταν μπολιάζονται με δεκαετίες εξουσίας, γίνονται όλα μαζί ένα πολύ επικίνδυνο μείγμα.

eurohoops_blog
Οι ζέστες αφίχθησαν, οι τελικοί έρχονται και τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο είναι η κόντρα της ΕΟΚ και της ΚΕΔ με τους διαιτητές που χωρίς καμία επίσημη ή ανεπίσημη αιτιολογία συνεχίζουν πεισματικά να αποκλείονται από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, παρότι υπάρχει τελεσίδικη υπέρ τους απόφαση από το ΑΣΕΑΔ.

Ο περισσότερος κόσμος το βλέπει οπαδικά. Οι οπαδοί του
Ολυμπιακού πανηγυρίζουν που ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η κουστωδία του φθείρονται και εκτίθενται πλέον δημόσια. Οι οπαδοί του
Κλείσιμο
Παναθηναϊκού θεωρούν πως όλο αυτό έχει προκληθεί από τον
Ολυμπιακό ως προεόρτιο της σειράς των τελικών και σίγουρα το τάιμινγκ της ανακοίνωσης των κόκκινων για τον Στέλιο Συμεωνίδη και τον γιο του διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο, ώστε πολύς κόσμος να θεωρεί πως όλο αυτό που συμβαίνει έχει να κάνει κυρίως με την κόντρα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκου.

Και, όμως, όσα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ, οι συλλήψεις των μελών της ΚΕΔ και η παρουσία τους στο Αστυνομικό Τμήμα, επί της ουσίας δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό
και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης